Support
HR

Otys

API Koppeling - Otys

Recruitment software is er in alle soorten en maten. Om het hele proces op één plaats te huisvesten moet je bij Otys zijn. Natuurlijk wil je de vacatures ook op je eigen website plaatsen. Dankzij onze WordPress plug-in komt écht alles bijeen in jouw Otys-dashboard.

Wat is Otys?

Otys biedt software om de zoektocht naar personeel te optimaliseren. Zij richten zich hierbij op werving- & selectiebureaus, detachering, uitzenders, vacaturebanken en recruiters. Ook als je een werkenbij-website wilt of al hebt kan Otys je een handje helpen. Het doel van deze software is om werk uit handen te nemen en het recruimentproces efficiënter te maken. Het enige probleem is dat Otys niet de vacature kan doorzetten naar jouw WordPress website. Hier komt onze WordPress plug-in om de hoek kijken.

Wat doet onze WordPress plug-in?

Vacatures worden dankzij de plug-in automatisch geïmporteerd naar jouw WordPress (werken-bij) website. Zo hoef je nooit meer je vacaturepagina of werken-bij website ”met de hand” bij te werken. Een sollicitatie via de website komt direct in je Otys-dashboard terecht. Daarnaast kan de gehele pagina worden aangepast naar jouw huisstijl. Zo ziet de bezoeker van de website niet het verschil van wat jij hebt toegevoegd en wat Otys heeft toegevoegd. En daar houdt het niet op. Er zijn nog meer voordelen aan onze plug-in.

Google is our friend

Elke vacature wordt omgezet naar een post in WordPress, voorzien van structured data (jobPosting). Een indexatie in Google for Jobs is hiermee zo goed als zeker.

Meertaligheid met Polylang

Is je website meertalig en wil je ook vacatures meertalig plaatsen? We ondersteunen Polylang en kunnen indien gewenst WPML ondersteunen.

Een andere ATS? Geen probleem!

Ook voor andere systemen kunnen wij een WordPress plug-in maken. Voor de volgende HR-systemen hebben we een koppeling met WordPress:

Daarnaast kunnen we voor de volgende systemen, WordPress import plug-ins maken:

    • HROffice
    • Carerix
    • Bullhorn

Boost je recruitmentproces

Klaar met het alsmaar bijhouden van je vacaturepagina of werken-bij website? Stop ermee! Maak gebruik van onze plug-in!

Geïntegreerd bij:

Ik wil met Otys integreren

Kom in contact