Support
HR

AFAS

Logo - AFAS software

Het bijhouden van vacatures en sollicitaties kan een heel karwei zijn. Wij koppelen AFAS aan WordPress om jouw werkprocessen in het HRM te versnellen.

Wat is AFAS?

AFAS is één van de grootste, zo niet de grootste, aanbieder van bedrijfssoftware in Nederland. Zij bieden een totaaloplossing voor de software in jouw bedrijf. Van CRM tot inkoop en fiscaal; AFAS heeft er de software voor. Zo ook voor HRM. Het gebruik van AFAS brengt als voordeel dat al je data in één systeem staat en bij één bedrijf in de databank staat. Hier wil je het maximale uithalen. Daarom koppelen wij AFAS software aan jouw WordPress website.

Wat doet onze WordPress koppeling?

Onze WordPress koppeling met AFAS werkt vanuit de basis twee kanten op. Ten eerste zorgt het ervoor dat vacatures die je opstelt in AFAS direct overgenomen worden op je website. Hierdoor hoef je niet langer op twee plaatsen je vacatures te plaatsen en te onderhouden. Dit doe je vanaf nu met onze koppeling alleen in AFAS. Ten tweede zorgt de koppeling ervoor dat de sollicitaties die op de website gedaan worden, direct terechtkomen in AFAS. Daar worden alle gegevens van de sollicitant verwerkt en opgeslagen. Dit kunnen we ook realiseren voor werkenbij-websites. Zo slaan jouw WordPress website en AFAS de handen ineen.

Wel WordPress maar een andere ATS? Geen probleem!

Ook voor andere systemen kunnen wij een WordPress plug-in maken. Voor de volgende HR-systemen hebben we een koppeling met WordPress:

Daarnaast kunnen we voor de volgende systemen, WordPress import plug-ins maken:

    • HROffice
    • Carerix
    • Bullhorn

Automatiseer het sollicitatieproces!

Klaar om efficiënt nieuwe collega’s binnen te halen? Kom in contact met ons om de mogelijkheden te bespreken!

Ik wil met AFAS integreren

Kom in contact