Support
HR

Digiself Flex

Logo - Digiself Flex ATS-Koppeling

Het vinden van de beste kandidaat voor jouw vacature is een lastige klus waar veel tijd in zit. Om dit te automatiseren zijn er Applicant Tracking Systems (ATS). Voor midden tot kleine bedrijven lijkt zo’n systeem ver weg, maar niets is minder waar. Digiself Flex is een ATS speciaal voor de MKB. Om ervoor te zorgen dat Digiself Flex aan jouw WordPress website gekoppeld is, hebben we een plugin ontwikkeld.

Wat is Digiself Flex?

Digiself Flex is ontwikkeld door het bedrijf Digivotion. Zij zijn gespecialiseerd in het digitaliseren van jouw werkprocessen. Hierdoor kun je met het Digiself frontoffice pakket de hele front office automatiseren. Denk hierbij aan een sollicitant volgsysteem, inwerksysteem en een koppeling met social media. Wat nog mist is de koppeling met de website.

Wat doet onze WordPress plugin?

Onze koppeling tussen Digiself Flex en WordPress zorgt ervoor dat vacatures automatisch geïmporteerd worden naar jouw WordPress website. Wanneer je in Digiself Flex een aanpassing doet aan de vacatures wordt dit live doorgevoerd op de website. Er zitten nog meer voordelen aan het gebruik van onze Digiself Flex WordPress koppeling.

Contact Form 7 of Gravity Forms

Voor een vacature heb je ook een sollicitatieformulier nodig. Maak naar eigen voorkeur gebruik van Contact Form 7 of Gravity Forms.

Google is our friend

Elke vacature in WordPress wordt automatisch een post. Deze post is voorzien van structured data (jobPosting). Hierdoor scoor je ook automatisch beter in Google en ben je dus beter vindbaar.

Wel WordPress maar een andere ATS? Geen probleem!

Ook voor andere systemen kunnen wij een WordPress plugin maken. Voor de volgende HR-systemen hebben we een koppeling met WordPress:

Daarnaast kunnen we voor de volgende systemen, WordPress import plugins maken:

    • HROffice
    • Carerix
    • Bullhorn

Maak de stap!

Klaar met het eindeloos bijhouden van je vacaturepagina? Stop ermee! Maak gebruik van onze plugin!

Geïntegreerd bij:

Sfeerafbeelding - SBA Flex - 2

Ik wil met Digiself Flex integreren

Kom in contact