Support

Recruitee integreren in WordPress

Combineer het gemak van Recruitee als flexibel ATS en het gebruiksgemak van WordPress met behulp van onze plugin

Vacatures op je werken bij-website

De vacatures die je plaatst in Recruitee komen automatisch terecht op je corporate of werken bij-website.  Zo hoef je nooit meer je vacaturepagina of werken-bij website handmatig bij te werken. Ook is het mogelijk dat een bezoeker direct solliciteert. Die sollicitatie zie je direct weer terug in je Recruitee dashboard. Maar er zijn nog meer voordelen aan onze plug-in.

Waarom onze Recruitee plugin?

Onze Recruitee plugin maakt het wervingsproces binnen WordPress efficiënter door vacatures centraal te beheren en te automatiseren.

Je opdrachtgever werkt niet zonder reden met een ATS. Zijn er veel vacatures en/of veel sollicitanten, dan heb je je handen vol aan dit proces. Naast de bekende job boards wil je opdrachtgever de beste werkgeverservaring bieden via de door jouw ontwikkelde careers-website. Deze wil je natuurlijk niet handmatig bij laten werken.

Onze oplossing is gericht op digital agencies

Onze plugin is niet plug-and-play. Dat betekent dat je als digital agency de controle houdt over de indeling en styling van de website, zoals jij in gedachten hebt. Aan de buitenzijde is er niets zichtbaar van deze integratie. Niet voor de bezoeker, niet voor jouw klant.

Kom je er toch niet helemaal aan uit? Dan staan we graag voor je klaar

We hebben ruim 10 jaar WordPress ervaring, dus mocht je tijdens de integratie toch wat hulp nodig hebben, dan staat ons team aan developers voor je klaar. Ook na livegang!

Vacatures up to date houden?

Met behulp van de Recruitee plugin en een cronjob is het mogelijk om tweemaal per dag (of zo vaak je wenst) de vacatures op de werken bij website van je opdrachtgever bij te werken. Dit biedt een efficiënte manier om de vacatures up-to-date te houden en ervoor te zorgen dat alle openstaande vacatures op de juiste plek worden gepubliceerd.

Dankzij de cronjob worden de vacatures automatisch geüpdate, toegevoegd of verwijderd op basis van de informatie die binnen Recruitee beschikbaar is. Dit bespaart tijd en moeite, omdat handmatig bijhouden van vacatures op beide platformen een tijdrovend en foutgevoelig proces kan zijn.

Het terugsturen van sollicitaties naar Recruitee, Hoe werkt dat?

Met behulp van Gravity Forms bouw je het sollicitatieformulier zoals je dat zelf wil. Vervolgens map je de velden van het sollicitatieformulier aan de velden in Recruitee.

Maatwerk?

De Recruitee plugin is een standaard plugin die kan worden ingezet om het wervingsproces te stroomlijnen. Het biedt standaard functionaliteiten die vaak voldoen aan de wensen van organisaties. Echter, elke organisatie is uniek en kan specifieke wensen hebben ten aanzien van het wervingsproces.

Wanneer de standaard functionaliteiten niet volledig aansluiten bij de wensen van de organisatie, kan maatwerk worden ingezet om dit op te lossen. Dit biedt de mogelijkheid om de Recruitee plug-in aan te passen aan de specifieke behoeften en eisen van de organisatie.

Plugin installeren en updaten?

Updaten en activeren zoals je gewend bent

Onze Recruitee plugin werkt zoals je van andere plugins gewerkt bent. Het installeren en activeren werkt vanuit de WordPress admin omgeving. Ook updates worden op deze manier doorgevoerd en kun je vanuit je WordPress beheer doorvoeren.

Vacatures in meerdere talen

Heb je een meertalige website, dan adviseren wij je om gebruik te maken van Polylang. In dit geval kunnen we de vacatures in alle beschikbare talen weergeven.

Most bang for your buck

€ 399

Per jaar

Maatwerk integratie

Gratis voorbeeld templates

Telefonische ondersteuning

Flexibel

€ 35

Per maand

Maatwerk integratie

Gratis voorbeeld templates

Telefonische ondersteuning

Webbureaus die hier gebruik van maken

Bedrijfsnaam(Vereist)
Naam(Vereist)

Hi, Ik ben Daan, ontwikkelaar van deze plug-in en wil jou graag helpen als er vragen zijn!

Je kunt contact met me opnemen via: