Support
Case

Aloha Poké Bowls

Diensten

  • Website ontwerp
  • Website ontwikkeling
  • App ontwerp
  • Progressive Web App ontwikkeling
Screenshot - Aloha Poke Bowls Nieuw - Home

Over Aloha Poké Bowls

Hawaiiaanse smaaksensatie

 

Aloha Poké Bowls biedt je de kans om los te gaan met smaakcombinaties in een Hawaiiaanse poké bowl. Ook als je niet kunt kiezen uit een van de zes standaard poké bowls, ben je bij Aloha aan het juiste adres.

Je eigen poké bowl

Uniek concept

Hoe gaaf: van A tot Z kun je jouw poké bowl samen. Het bestellen hiervan moet simpel en snel zijn. Daarnaast moet de bestelling makkelijk te verwerken zijn door het restaurant. Aan ons de taak om dit te vertalen naar een website die je meeneemt naar een zonnig Hawaiiaans strand.

unTill kassakoppeling

Bonnetjes zijn verleden tijd

Er komen bestellingen binnen via drie wegen: online, telefonisch en fysiek in het restaurant. Om overzicht te houden over alle bestellingen hebben we een koppeling gemaakt tussen het kassasysteem unTill en de kassa van Aloha. Hierdoor komt alles op een centrale plaats binnen en wordt hier ook verwerkt. Laat die bestellingen maar binnenkomen!

Maatwerk bestelmodule

Samenstellen? Zo gepiept!

We zijn in de schoenen van de klant gaan staan met de vraag: Hoe kan ik zo makkelijk en snel mogelijk MIJN poké bowl bestellen? De oplossing: een op maat gemaakte bestelmethode. In zeven simpele stappen creëer je je eigen smaakexplosie.

”Het contact met 101Media hebben wij als zeer prettig ervaren. Ze zijn meedenkend, enthousiast en vakkundig.”

Emile en Serena Bekkers

Emile en Serena Bekkers

Eigenaren, Aloha Poké Bowls
Team - Casper van Osch
Stef Verstraten
Meer informatie ?

Neem contact op

Geïnspireerd door dit project? We hebben altijd zin een nieuwe uitdaging! Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te plannen

Sfeerafbeelding - Ebusco - 3
Sfeerafbeelding - Kakelvers