Support
Case

Mr. Long

Diensten

  • Progressive Web App ontwikkeling

Techniek

Maatwerk Laravel WebApp

WebApp voor het beheer van evenementen, planning en NMBRS koppeling

Ga je weleens naar festivals? Dan is er een grote kans dat je bij Mr. Long hebt gegeten. Mr. Long is specialist in event-catering en staat elk jaar op de grootste evenementen en Nederland en België.

Met zoveel evenementen op de planning is het belangrijk om overzicht te houden over alle personeelsleden. Om de planning van personeel, uren-registratie en verloning op rolletjes te laten verlopen hebben wij een maatwerk Laravel-applicatie ontwikkeld.

We nemen je stapsgewijs mee door het proces dat een personeelslid meemaakt.

 

Evenementen planning

Mr. Long-medewerkers geven in de WebApp zelf aan welke dagen ze beschikbaar zijn. De evenement planning kan gemaakt worden en medewerkers kunnen direct hun uren registreren.

Screenshot - Mr. Long - Evenement

Kalenderweergave voor evenementen

De complete planning kan in een overzicht bekeken worden in een kalenderweergave. Een uitgebreide planning per evenement is letterlijk ‘one-click-away’.

Screenshot - Mr. Long - Evenementen

NMBRS-koppeling

Urenregistratie en NMBRS-koppeling

Gewerkte uren kunnen door het personeel zelf ingevoerd worden met een persoonlijk account. Door middel van de NMBRS-koppeling kunnen deze uren vanuit de WebApp direct goedgekeurd en verloond worden.

Screenshot - Mr. Long - Urenadministratie

Communicatie is key

Naast planning, uren-registratie en verloning kan de applicatie gebruikt worden om algemene nieuwsberichten te versturen naar het personeel. Zo is iedereen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen of nieuwe events.

Screenshot - Mr. Long - Nieuwsberichten
Team - Wout Janssen
Meer informatie ?

Neem contact op

Geïnspireerd door dit project? We hebben altijd zin een nieuwe uitdaging! Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te plannen