Support
Case

Mr. Long

Diensten

  • Progressive Web App ontwikkeling

Maatwerk Laravel WebApp

WebApp voor het beheer van evenementen, planning en NMBRS koppeling

Ga je vaak naar festivals? Dan heb je misschien wel eens bij Mr. Long gegeten. Mr. Long is specialist in event catering en staan elk jaar op de grootste evenementen en Nederland en België.

Om de planning van personeel, uren-registratie en verloning op rolletjes te laten verlopen hebben wij een maatwerk Laravel applicatie ontwikkeld.

 

Evenementen planning

Mr. Long medewerkers geven zelf aan welke dagen ze beschikbaar zijn. De evenement planning van gemaakt worden en medewerkers kunnen via de WebApp direct hun uren registreren.

Screenshot - Mr. Long - Evenement

Kalenderweergave voor evenementen

De complete planning kan in een overzicht bekeken worden in een kalenderweergave. Een uitgebreide planning per evenement is letterlijk ‘one-click-away’.

Screenshot - Mr. Long - Evenementen

Urenregistratie en NMBRS koppeling

Gewerkte uren kunnen door het personeel zelf ingevoerd worden met een persoonlijk account. Doormiddel van de NMBRS koppeling kunnen deze vanuit de WebApp direct goedgekeurd en verloond worden.

Screenshot - Mr. Long - Urenadministratie

Communicatie is key

Naast planning, uren-registratie en verloning kan de applicatie gebruikt worden om algemene nieuwsberichten te versturen naar het personeel. Zo is iedereen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen of nieuwe events.

Screenshot - Mr. Long - Nieuwsberichten
Ron van den Berkmortel
Meer informatie ?

Neem contact op

Geïnspireerd door dit project? We hebben altijd zin een nieuwe uitdaging! Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te plannen