Support

caseBrouwerij Holevoort

Speciaalbier is hot en daar spelen vier Bakelse ondernemers op in

Alles begon met een halve hectare hop. Nu vind je op de Hollevoort in Bakel een gloednieuwe brouwerij met proeflokaal!

Jaar

2019

Diensten

  • Website ontwerp
  • Huisstijl ontwikkeling
  • Drukwerk

Over Brouwerij Holevoort

De verkoop van alleen hop daar is het niet bij gebleven! Vroeger al lag er op de Hollevoort een brouwhuis. De vier Bakelse heren bliezen deze plek opnieuw leven in door de bouw van Brouwerij Holevoort. Speciaalbieren worden hier op ambachtelijke en natuurlijk wijze gebrouwen. Naast het verbouwen van hop, zaaien zij eigen gerst en tappen water uit eigen bron. Daarmee hebben zij alle ingrediënten in huis voor het brouwen van een biertje volledig afkomstig van Bakelse bodem.

Logo ontwerp

De eerste stap in het proces was het ontwerp van het logo. Na een aantal schetsen kwamen we tot een mooi geheel, waarin alle ingrediënten van de bieren vertegenwoordigd worden. Hop, gerst en water.

Website

Om meer beleving te creëren rondom het biermerk maakten we een bewegende achtergrond op de homepage. We ontwierpen een 3d design waar alle ingrediënten ook weer in terug komen. Naast het brouwen van Tripel zijn er meerdere smaken verkrijgbaar. Zo kwamen wij op het idee om deze smaken allemaal, middels een scrollfunctie, individueel te tonen op de homepage.

Points of interest

Wil je meer weten over de ingrediënten die deze bieren rijk zijn? Op de homepage vind je points of interest, welke meer informatie geven hierover. Dit zorgt voor interactie op de website en geeft de bezoeker weer een stukje extra beleving mee.

In ontwikkeling

Brouwerij Holevoort is continue in ontwikkeling en experimenteert met nieuwe smaken. Om dit visueel weer te geven is aan de homepage ‘een bier in ontwikkeling’ toegevoegd. Het is voor bezoekers heel leuk om te zien hoe ver de brouwerij is, in het proces richting een nieuwe biersmaak.

Verkooppunten

Het toevoegen van een kaart geeft de websitebezoeker een totaaloverzicht van alle horecagelegenheden, winkels en online verkooppunten van het bier van brouwerij Holevoort.

Etiketten

Etiketten? Ja, ook de etiketten voor brouwerij Holevoort zijn door ons ontworpen. Naast de voortreffelijke smaak van het bier moet de uitstraling van het flesje de beleving van de ‘bierdrinker’ compleet maken. Vanuit het ontwerp van de etiketten is ook het webdesign gemaakt.

Aan dit project heeft gewerkt

Meer informatie? Neem contact op

Geïnspireerd door dit project? We hebben altijd zin een nieuwe uitdaging! Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te plannen