Support

caseBrouwerij Holevoort

Webdesign & Drukwerk

Speciaalbier is hot en daar spelen vier Bakelse ondernemers op in. Op de Hollevoort in Bakel hebben zij hun nieuwe brouwerij geopend.

Jaar

2017

Diensten

  • Website ontwerp
  • Huisstijl ontwikkeling
  • Drukwerk

Zonder etiket geen bier

Als de kers op de taart mag het etiket natuurlijk niet missen bij een ambachtelijk gebrouwen biertje. Met historie en ambacht in gedachten hebben wij een traditioneel etiket ontworpen dat ingezet kan worden bij alle bieren van Brouwerij Holevoort. Door het gebruik van verschillende gekleurde ringen en een kleur wisseling in het logo zijn de verschillende soorten bier goed te herkennen. Echt een Holevoort.

Groot, groter, grootst…

Promotioneel materiaal mag natuurlijk niet ontbreken. Niks valt meer op als een goede poster. De eigen hopvelden op de achtergrond met het prachtige glas Holevoort Tripel op de voorgrond laat je het biertje al bijna proeven.

Kleine drager, grote boodschap

Een goede promotiekaart mag niet ontbreken als je zit te genieten van een Holevoort. Als je er een hebt geproefd kan je niet anders als verlangen naar het volgende ambachtelijk gebrouwen biertje van Holevoort.

Aan dit project hebben gewerkt
  • Ties van den Berg

Meer informatie? Neem contact op

Geïnspireerd door dit project? We hebben altijd zin een nieuwe uitdaging! Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te plannen