Support
Case

Brouwerij Holevoort

Diensten

  • Website ontwerp
  • Website ontwikkeling
  • Huisstijl ontwikkeling
Screenshot - Brouwerij Holevoort - Home

Over Brouwerij Holevoort

Speciaalbier is hot en daar spelen vier Bakelse ondernemers op in

Alles begon met een halve hectare hop. Nu vind je op de Hollevoort in Bakel een gloednieuwe brouwerij met proeflokaal!

Bij de verkoop van alleen hop is het niet gebleven! Vroeger lag er op de Hollevoort een brouwhuis. De vier Bakelse heren bliezen deze plek opnieuw leven in door de bouw van Brouwerij Holevoort. Speciaalbieren worden hier op ambachtelijke en natuurlijk wijze gebrouwen. Naast het verbouwen van hop, zaaien zij eigen gerst en tappen water uit eigen bron. Daarmee hebben zij alle ingrediënten in huis voor het brouwen van een lekker biertje volledig afkomstig van Bakelse bodem.

Logo ontwerp

De eerste stap in het proces was het ontwerp van het logo. Na een aantal schetsen kwamen we tot een mooi geheel, waarin alle ingrediënten van de bieren vertegenwoordigd worden: hop, gerst en water.

Brouwerij Holevoort - Logo ontwerp

Points of interest

Wil je meer weten over de ingrediënten van deze bieren? Op de homepage vind je points of interest. Hieronder zit meer informatie per ingrediënt. Dit zorgt voor interactie op de website en geeft de bezoeker weer een stukje extra beleving mee. Hopelijk leren ze er ook nog eens iets van!

Sfeerafbeelding - Brouwerij Holevoort - Punten

In ontwikkeling

Brouwerij Holevoort is continue in ontwikkeling en experimenteert met nieuwe smaken. Om dit visueel weer te geven is aan de homepage ‘een bier in ontwikkeling’ toegevoegd. Het is voor bezoekers leuk om te zien hoe ver de brouwerij is in het proces richting een nieuwe biersmaak.

Sfeerafbeelding - Brouwerij Holevoort - In ontwikkeling

Verkooppunten

Het toevoegen van een kaart geeft de websitebezoeker een totaaloverzicht van alle horecagelegenheden, winkels en online verkooppunten van het bier van brouwerij Holevoort. Zo hoef je dus niet telkens naar de brouwerij in Bakel.

Sfeerafbeelding - Brouwerij Holevoort - Verkooppunten
Team - Casper van Osch
Meer informatie ?

Neem contact op

Geïnspireerd door dit project? We hebben altijd zin een nieuwe uitdaging! Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te plannen