Support
ERP

SAP

Logo - SAP

Geen enkel bedrijf kan zonder bedrijfssoftware. Het liefst wil je dat deze software op alle afdelingen hetzelfde is. Zo moet de voorraad in de fysieke winkel(s) gelijk zijn aan de voorraad online. Om ervoor te zorgen dat het assortiment overal en altijd gelijk is koppelen we SAP aan jouw webshop.

Wat is SAP?

SAP (System Analysis Program) is gespecialiseerd in bedrijfssoftware in de breedste zin van het woord. Je kunt het zo gek niet bedenken of SAP heeft er speciale software voor ontwikkeld. Voor alle software binnen jouw bedrijf kun je bij SAP terecht. Wij focussen ons met de koppeling op het voorraadmanagement. Hierbij koppelen we SAP aan jouw webshop.

Wat doet onze koppeling?

Het assortiment van jouw bedrijf houdt je bij in SAP. Daar staan alle artikelen inclusief alle productgegevens opgeslagen. Deze voorraad verkoop je online en wellicht ook in één of meerdere fysieke winkel(s). De koppeling tussen SAP en jouw webshop zorgt voor een directe verbinding. Zo hoef je niet langer je voorraad bij te houden in SAP én in je e-commerce platform.

Daarnaast staat je webshop in direct contact met de fysieke winkel(s). Zo voorkom je dat artikelen die uitverkocht zijn, te koop blijven staan op de webshop. De koppeling werkt van webshop naar SAP, maar ook andersom. Wanneer je een nieuw product toevoegt aan de catalogus in SAP wordt deze ook direct toegevoegd aan jouw webshop.

Kom in actie!

Voor het bouwen en onderhouden van webshops gebruiken we WooCommerce en Magento 2. Maak je gebruik van een anders e-commerce platform? Geen probleem! We bespreken graag de mogelijkheden om SAP te koppelen aan jouw webshop. Met één koppeling ben je er nog niet. Hier vind je al onze koppelingen om jouw bedrijfsprocessen te automatiseren.

Neem hieronder contact met ons op!

Ik wil met SAP integreren

Kom in contact