Support

WooCommerce Webshop

In de tijd waarin we nu leven schieten webshops als paddenstoelen uit de grond. Je hoeft maar te googelen op een product dat je wilt hebben of er is een speciale webshop voor. Wil jij ook op de trend springen? Of heb jij een webshop die nog niet helemaal lekker loopt? Wij helpen je graag aan een webshop die past bij jouw bedrijf en van toegevoegde waarde is. Stap in de wereld van WooCommerce!

We geven je zes redenen!

Waarom jij moet kiezen voor een webshop via WooCommerce

Gratis

WooCommerce is een gratis plug-in voor WordPress. Hierdoor kun je het volledige budget gebruiken voor het laten maken van een passende lay-out en voor extra uitbreidingen.

Meestgebruikte e-commerce platform

WooCommerce is het meestgebruikte e-commerce platform, maar liefst 40% van alle webshops. Ondertussen is WooCommerce al wereldwijd z’n 86 miljoen keer geïnstalleerd.

Veel plug-ins mogelijk

WooCommerce is het perfecte e-commerce platform voor iedere ondernemer. Breid jouw webshop naar wens uit door middel van plug-ins, zoals Mollie, Sendcloud en Recruitee (to be continued…).

Gebruiksvriendelijk

Zelfs onze moeders kunnen met het CMS aan de slag na een korte uitleg. Dan moet dat jou ook lukken toch? Mocht je alsnog ergens tegenaan lopen dan staan wij paraat om je een handje te helpen.

Een eigen analytics platform

Je wilt natuurlijk ook resultaat zien. Dankzij WooCommerce Analytics krijg je inzicht in de prestaties van je webshop.

Eindeloos veel SEO-mogelijkheden

Doordat WooCommerce onderdeel is van WordPress kunnen we gebruik maken van plug-ins als Yoast. Geen boze marketing manager op je dak dus wanneer je overstapt op WooCommerce.

Waarom zou je voor ons moeten kiezen?

Een fris team dat al meer al meer dan 10 jaar een meerwaarde biedt in webdevelopment. Dit geldt voor zowel WordPress als voor Woocommerce.

Je kunt wel stellen dat we weten wat we doen. Er zijn veel verschillende webshopvraagstukken bij ons voorbijgekomen waarbij iedere opdrachtgever een andere wens had. De ene keer een eigen betaalsysteem en de andere keer een verzendsysteem dat wij nog nooit hadden gezien. Laat ons een aantal voorbeelden geven van wat we al voor opdrachtgevers hebben betekend.

Automatisch verzendlabels

Niet langer handmatig alle adresgegevens overtypen

Word jij ook zo moe van het steeds zelf typen van alle verzendlabels? Binnen WooCommerce zijn er verschillende plug-ins die ervoor zorgen dat na een betaling direct het verzendlabel wordt aangemaakt. Of je nu gebruik maakt van Sendcloud of Logxstar; wij koppelen het met jouw webshop. Zo voorkom je problemen met typfouten en bovendien een hoop werk.

Maak automatisch facturen

Facturen van de fysieke winkel en webshop in één systeem? Geen probleem!

Of je nu Wefact, e-boekhouden of Exact online gebruikt; WooCommerce heeft altijd de oplossing. Geen gerommel in je boekhouding maar direct en in realtime alle bestellingen netjes in jouw boekhoudprogramma. Dat alles gebeurt automatisch waardoor je geen factuur mist.

Voorraad-/productenmanagement op één plek

Laad je voorraad en/of prijzen extern regelen en voorkom verschillen in producten tussen je assortimenten

Wat is er erger dan het teleurstellen van een klant omdat een product niet meer leverbaar is? Of wanneer een product voor de verkeerde prijs verkocht is omdat je het vergeten bent in de webshop aan te passen. Het kan gebeuren dat je je producten op meerdere plekken verkoopt en hierdoor de voorraden en prijzen schommelen. Wat als wij zeggen dat je je producten in WooCommerce kunt laten regelen door middel van een plug-in als Fak of Exact Online? Sterker nog, als we enkel een XML hebben die dagelijks of om het uur wordt bijgewerkt hebben we de ervaring in huis om dit zelf te ontwikkelen.

Verhoog je betrouwbaarheid

Importeer externe reviews en laat zien wat klanten écht van je vinden

Bovenal moet jouw webshop betrouwbaarheid uitstralen. Je wilt dat klanten je kunnen vertrouwen, want bij twijfels zullen ze niet bij jou bestellen. Er is geen betere manier om dit te doen dan met klantreviews. Niet zelfgeschreven reviews, maar echt extern geïmporteerde reviews van jouw klanten door middel van betrouwbare websites als KiYoh en Feedback Company.

Mijn gewenste koppeling staat er niet tussen…

Geen paniek! Doordat WooCommerce het grootste e-commerce platform is, is de kans groot dat de koppeling wel bestaat maar dat wij er nog niet eerder mee gewerkt hebben. Dit zoeken we graag voor je uit. Hier worden wij immers ook slimmer van!

Is er toch geen plug-in beschikbaar? Binnen ons team hebben wij genoeg ervaring in huis met het ontwikkelen van koppelingen. Daarnaast lopen er zowel front- als back-enders rond om elkaar te ondersteunen. We hebben al eerder klanten kunnen voorzien van een maatwerk oplossing. Je kunt dus wel stellen dat geen uitdaging voor ons te groot is.

Stuk voor stuk succesvolle projecten

Een WooCommerce webshop laten maken door ons? Deze klanten gingen je al voor!

Tip: klik op een van de tegels met een klantcase-badge om meer te weten de komen over hoe wij dit project hebben aangepakt!

“Het contact met 101Media hebben wij als zeer prettig ervaren. Ze zijn meedenkend, enthousiast en vakkundig.”

Geertje Jaspers

Eigenaar, Darkshop
Overtuigd door deze pagina?

We hebben in ieder geval altijd zin in een nieuwe uitdaging!

Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te plannen. Voor je het weet werk ik of een van mijn collega’s straks aan jouw WooCommerce webshop!
Stan Verberne
Front-end developer

Contactformulier

Stan Verberne