Support

caseVV Gemert

Het zijn de zwart witte kleuren

V.V. Gemert is een club met een rijke historie. Deze voetbalvereniging is een belangrijk onderdeel in de Gemertse gemeenschap.

Jaar

2015

Diensten

  • Website ontwerp
  • Website ontwikkeling

Technieken

  • WordPress

V.V. Gemert is een club met een rijke historie. Deze voetbalvereniging is een belangrijk onderdeel in de Gemertse gemeenschap. Dat zij naar ons toe kwamen was voor ons dan ook een hele eer. V.V. Gemert heeft veel leden, waaronder leden met kennis van marketing en grafisch ontwerp. Echter de mogelijkheden om een website te bouwen ontbraken binnen de club. Vandaar dat ze met dit vraagstuk naar ons kwamen. Eén van de belangrijkste wensen van de club was dat de vrijwilligers eenvoudig hun eigen gedeelte op de website konden beheren; uiteraard op een goed afgeschermde omgeving.

De oplossing

Samenwerking

Omdat deze opdracht enkel om de technische realisatie ging zijn we gestart met een uitgebreide inventarisatie van de functionele wensen en eisen. Daarbij hebben we door een goede samenwerking met de ontwerper en andere vrijwilligers binnen de vereniging heel gericht kunnen werken. Daarna zijn we begonnen met het uitwerken van de ontwerpen naar HTML/CSS zodat browsers (bijv. Chrome, Firefox of Internet Explorer) de website kunnen lezen. Vervolgens hebben we de website uitgebouwd naar ons beheersysteem en ten slotte hebben we samen met de betrokkenen van V.V. Gemert de website gevuld en uitvoerig getest. Wat dit harde werken uiteindelijk heeft opgeleverd vind je hieronder.

Eenvoudig te beheren website op maat

Uiteindelijk hebben we een website opgeleverd die helemaal op maat is ontwikkeld en volledig voldoet aan de wensen van V.V. Gemert. Zo heeft ieder team een eigen teampagina die door hen zelf te beheren is. Daarnaast is er een uitgebreid nieuwssysteem en zijn er ook mogelijkheden om wedstrijdvideo’s en foto’s te plaatsen. Verder is de website volledig geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en is er rekening gehouden met het hoge aantal bezoekers en de laadtijd van de website. Op die manier blijft de website soepel lopen ondanks de hoge bezoekersaantallen die regelmatig boven de 25.000 per maand uitkomen.

  • uitgebreid nieuwssysteem
  • teampagina’s beheerbaar door teams zelf
  • mogelijkheid toevoegen wedstrijdvideo’s
  • fotoboek
  • widget die de volgende wedstrijd aankondigt
  • geoptimaliseerd voor mobiele apparaten
Aan dit project heeft gewerkt

Meer informatie? Neem contact op

Geïnspireerd door dit project? We hebben altijd zin een nieuwe uitdaging! Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te plannen