Support

caseVan Kessel

Toonaangevend in brandstoffen & oliën

Van Kessel Olie, een organisatie die zich door de jaren heen blijft ontwikkelen en gebruik maakt van veel disciplines die wij in huis hebben.

Jaar

2019

Diensten

  • Website ontwerp
  • Website ontwikkeling
  • Ticketsysteem
  • Progressive Web App ontwikkeling

Technieken

  • WordPress
  • Maatwerk

Over Van Kessel Olie

Van Kessel Olie is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot een toonaangevend familiebedrijf in brandstoffen, oliën en loopt voorop in de energietransitie met hun concept Greenpoint Fuels. Naast de verkoop van hun producten ontwikkelen zij zich ook op het gebied van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo namen zij de Lean & Green Star in ontvangst, leveren zij TRAXX klimaatneutrale diesel en lieten zij 450 zonnepanelen plaatsen op haar bedrijfsgebouwen, dat energie oplevert voor 44 gezinnen in Milheeze.

Website

Een nieuw jasje

De vorige website was niet schaalbaar opgebouwd, ontwikkeld in een closed source CMS en ook niet responsive. Ook de uitstraling deed geen recht aan het sterk in omvang groeiende bedrijf. Tijd voor ons om terug te gaan naar de tekentafel en een nieuwe WordPress website te ontwikkelen.

Ticketsysteem

Om interne werkzaamheden gemakkelijk op te pakken heeft Van Kessel Olie een ticketsysteem laten ontwikkelen. In dit systeem kunnen openstaande werkzaamheden en taken gekoppeld worden aan de juiste medewerkers.

Alle taken in een overzicht

Via het ticketsysteem komen meldingen (tickets) binnen. De verwerker zorgt ervoor dat de tickets worden gekoppeld aan de juiste medewerkers. En met de melding aan de slag kunnen gaan.

 

 

Beheer je eigen profiel en bekijk statistieken

Middels een persoonlijk medewerkers profiel kan iedereen de toegekende tickets zien. In het systeem kunnen voltooide tickets worden afgevinkt. Bij het voltooien van een ticket worden statistieken bijgehouden. Zo is achteraf te bekijken hoe de voortgang van het ticket verlopen is.

Tankstation Finder

Voor het navigeren van automobilisten naar de diverse tankstations, vind je op de website een interactieve kaart met lijstweergave. Via de website heeft iedereen toegang tot deze WebApp. En is het mogelijk om de WebApp direct toe te voegen aan het startscherm van je Smartphone. Binnen enkele seconden heb je zicht op alle Van Kessel Olie tankstations in je omgeving.

Plan je route

Aan de hand van je GPS locatie worden alle Van Kessel Olie tankstations in de buurt getoond. Een extra handigheidje is de mogelijkheid om te zoeken op route. Via de WebApp stel je een bestemming in, selecteer je de soort brandstof en hoever het tankstation buiten je route mag liggen. Via Google Maps wordt vervolgens de route berekend. Speciaal voor AdBlue gebruikers vind je een aparte filter in de WebApp. Zo zie je in één oogopslag waar AdBlue te verkrijgen is.

Lokale promotie

Voor de promotie van lokale tankstations ontwerpen en animeren wij regelmatig Display banners. De Display banners worden via Google Ads Display netwerk ingezet met locatietargeting.

Aan dit project hebben gewerkt
  • Luuk van Lijssel
  • Rick Manders

Meer informatie? Neem contact op

Geïnspireerd door dit project? We hebben altijd zin een nieuwe uitdaging! Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te plannen