Support

caseVan Kessel Olie

Brandstoffen en Smeermiddelen

Al bijna 100 jaar is Van Kessel Olie gevestigd in Milheeze. Met 28 tankwagens en ruim 25 eigen tanksations in beheer een bedrijf van formaat.

Jaar

2017

Diensten

  • Website ontwerp
  • Website ontwikkeling

Technieken

  • WordPress

Over Van Kessel Olie

Opgericht in 1921, heeft Van Kessel Olie reeds een lange en kleurrijke geschiedenis achter de rug. In de jaren ’20 startte Jan van Kessel met het lokaal distribueren van lampolie en kolen. Jan van Kessel (2de generatie) bouwde in de jaren ’60 het bedrijf van zijn vader verder uit door huisbrandolie te leveren aan de vele varkensboeren in de streek.

Vanaf 1988 groeide dit Brabantse familiebedrijf met Joan van Kessel (3de generatie) aan het roer verder door tot een belangrijke speler in de diesel-, smeermiddelen- en tankstationsector in Zuid- en West-Nederland.
En onze blik blijft strak op de toekomst gericht, met investeringen in tankstations met duurzame brandstoffen (Greenpoint) én met Stan van Kessel (4de generatie) die naast zijn studies reeds volop meedraait in het bedrijf.

Aan dit project hebben gewerkt
  • Luuk van Lijssel
  • Rick Manders

Meer informatie? Neem contact op

Geïnspireerd door dit project? We hebben altijd zin een nieuwe uitdaging! Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te plannen