Support
Case

The Yard Hotels

Diensten

  • Website ontwerp
  • Website ontwikkeling
Screenshot - The Yard Hotels - Home

Over The Yard Hotels

Historie in een modern jasje

The Yard Hotels is een tweetal boetiekhotels aan de passantenhaven in Veghel. In de hotels Noord- en Zuidkade worden bezoekers ondergedompeld in luxe en comfort. Voor een lekker hapje kunnen de gasten terecht in het bijbehorende restaurant Koopvaart.

Verlengstuk van The Yard Hotels

Doorvertaling

The Yard groeit en daarom is het tijd voor uitbreiding. Zo is er een tweede hotel (Noordkade) en het restaurant Koopvaart bij gekomen. Daarnaast hoort bij de groei een nieuwe website. Het is belangrijk dat potentiële gasten van The Yard een goed beeld krijgen van de hotels. Met name de sfeer van The Yard moet goed vertaald worden. Het moet een verlengstuk van de hotels worden.

Screenshot - The Yard Hotels - Home Nieuw
Screenshot before - The Yard Hotels Oud

Sfeerbeleving

We zijn aan de slag gegaan met het brandboek van The Yard Hotels dat gemaakt is door ZUID Creatives. Het resultaat is een volledig nieuwe website die voldoet aan de standaard van de hotels. De functionaliteit van de website is hierbij niet verloren gegaan. We vertellen het verhaal van The Yard en verwelkomen de gasten op een manier die hoort bij de hotels.

Het contact met Rick, Casper en Stan was prettig! We maakten makkelijk contact en hielden korte lijntjes.

Maud Kanters

Eigenaresse The Yard Hotels
Stan Verberne
Team - Casper van Osch
Meer informatie ?

Neem contact op

Geïnspireerd door dit project? We hebben altijd zin een nieuwe uitdaging! Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te plannen