Support
Case

SBA Flex

Diensten

  • Website ontwikkeling

Techniek

SBA Flex - Screenshot - Home - Nieuw - 2
Het recruitment bureau voor logistiek talent

SBA Flex

SBA Flex is een vertrouwde naam voor veel flexwerkers uit het buitenland. Ze bestaan al sinds 1998 en hebben in de loop der jaren duizenden harde werkers een nieuw woon- en werkgeluk in Nederland kunnen bieden.

Digiself ATS koppeling

SBA Flex maakt gebruik van Digiself als Applicant Tracking System. Voor een naadloze integratie ontwikkelden we een WordPress plugin die alle meertalige vacatures realtime inlaadt in de website. De sollicitaties vanuit de website worden afgeleverd in Digiself. Hiermee wordt het website-onderhoud tot een minimum beperkt. Het grootste en belangrijkste gedeelte wordt automatisch bijgehouden. Met deze plugin combineren we Polylang (meertalig), Gravity Forms (formulieren) en de API van Digiself voor het beste resultaat.

Concept & design by Tandem

Dit project kwam tot stand in nauwe samenwerking met Tandem. Zij zijn verantwoordelijk voor het hele concept, van sitemap tot content, en de grafische uitwerking daarvan.

SBA Flex - Mockup - Different pages
Rick van Gerwen
Meer informatie ?

Neem contact op

Geïnspireerd door dit project? We hebben altijd zin een nieuwe uitdaging! Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te plannen