Support
Case

Samen Heerlijck Duurzaam

Diensten

  • Website ontwerp
  • Website ontwikkeling
  • Webshop
  • Progressive Web App ontwikkeling
Screenshot - Heerlijck Duurzaam - Home

Samen Heerlijck Duurzaam

Voucher validator en WooCommerce webshop

Hier komt een heel mooi stukje tekst over met betrekking tot de screenshot welke aan de linker- of rechterkant komt te staan. Hier komt een heel mooi stukje tekst over met betrekking tot de screenshot welke aan de linker- of rechterkant komt te staan.

Voucher beheer en validator

Op de elke voucher staat een unieke code welke beheerd worden via onze applicatie. Hier kunnen de codes aangemaakt en gevalideerd worden.

Screenshots - Samen Heerlijck Duurzaam - Voucher Authenticator 3

API-koppeling tussen applicatie en webshop

Naast dat de vouchers bij 11 bedrijven in Gemert-Bakel besteed kunnen worden is deze ook de gebruiken in de webshop van Samen Heerlijck Duurzaam. Hiervoor is een API-koppeling gemaakt tussen WooCommerce en onze maatwerk Validator applicatie.

Voucher claimen en SEPA-betaalbatch

Wanneer vouchers besteed worden bij een bedrijf zoals Hubo Bakel moeten deze bij besteding geclaimd en goedgekeurd worden. Om een voucher goed te keuren kan het bedrijf een bewijsstuk zoals een kassabon toevoegen aan de claim. Deze wordt door Samen Heerlijk Duurzaam goedgekeurd waarna een SEPA-betaalbatch aangemaakt kan worden via de applicatie.

Screenshots - Samen Heerlijck Duurzaam - Voucher Authenticator 2

Maatwerk WooCommerce webshop

Duidelijke en moderne WooCommerce webshop

Om het verduurzamen nog net iets makkelijker te maken hebben wij naast de Validator applicatie ook een WooCommerce webshop met maatwerk API-koppeling ontwikkeld waar de voucher ingeleverd worden voor handige verduurzaming producten.

Screenshot - Heerlijck Duurzaam - Home
Screenshot - Heerlijck Duurzaam - Webshop Archive
Screenshot - Heerlijck Duurzaam - Single
Screenshot - Heerlijck Duurzaam - Afrekenen
Stan Verberne
Tom Hermsen
Casper van Osch
Meer informatie ?

Neem contact op

Geïnspireerd door dit project? We hebben altijd zin een nieuwe uitdaging! Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te plannen