Support
Case

Samen Heerlijck Duurzaam

Diensten

  • Website ontwerp
  • Website ontwikkeling
  • Webshop
  • Progressive Web App ontwikkeling
Screenshot - Heerlijck Duurzaam - Home

Samen Heerlijck Duurzaam

Groene Gemeente Gemert-Bakel

Samen Heerlijck Duurzaam zet zich in om de Gemeente Gemert-Bakel elke dag weer te verduurzamen. Om inwoners aan te sporen om milieubewust bezig te zijn, maakt Samen Heerlijck Duurzaam het mogelijk om een bespaarvoucher aan te vragen te gebruiken bij een lokale winkel.

Deze vouchers brengen veel data met zich mee. Dit moet overzichtelijk opgeslagen worden zodat het goed bij te houden is.

Voucherbeheer en validator

Op elke voucher staat een unieke code die we beheren via onze applicatie. Hier kunnen de codes aangemaakt en gevalideerd worden. Ook wordt de postcode en het huisnummer van de inwoners bijgehouden om te zien bij welk huishouden, de voucher terecht is gekomen en wat zij ermee doen.

Screenshots - Samen Heerlijck Duurzaam - Voucher Authenticator 3

API-koppeling tussen applicatie en webshop

De vouchers kunnen bij elf bedrijven in Gemert-Bakel worden verzilverd. Daarnaast zijn de vouchers ook te gebruiken in de webshop van Samen Heerlijck Duurzaam. Hiervoor is een API-koppeling gemaakt tussen WooCommerce en onze maatwerk applicatie.

Voucher claimen en SEPA-betaalbatch

Wanneer vouchers verzilvert worden bij een bedrijf, moeten deze bij besteding geclaimd en goedgekeurd worden. Om een voucher goed te keuren kan het bedrijf een bewijsstuk toevoegen aan de claim (denk aan een kassabon). Deze wordt door Samen Heerlijck Duurzaam goedgekeurd waarna een SEPA-betaalbatch aangemaakt kan worden via de applicatie.

Screenshots - Samen Heerlijck Duurzaam - Voucher Authenticator 2

Maatwerk WooCommerce webshop

Duidelijke en moderne WooCommerce webshop

Om het verduurzamen nog makkelijker te maken, hebben wij naast de Validator-applicatie ook een WooCommerce webshop met maatwerk API-koppeling ontwikkeld. Hier kan de voucher ingeleverd worden voor handige ”groene” producten.

Screenshot - Heerlijck Duurzaam - Home
Screenshot - Heerlijck Duurzaam - Webshop Archive
Screenshot - Heerlijck Duurzaam - Single
Screenshot - Heerlijck Duurzaam - Afrekenen
Stan Verberne
Tom Hermsen
Casper van Osch
Meer informatie ?

Neem contact op

Geïnspireerd door dit project? We hebben altijd zin een nieuwe uitdaging! Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te plannen