Support
Case

Raadzaam

Diensten

  • Website ontwerp
  • Website ontwikkeling

Over Raadzaam Administratie & Advies

Administratie van nu

Administratie: een topic waar ieder bedrijf tegenaan loopt en dat kan zorgen voor onnodige kopzorgen. Raadzaam neemt deze zorgen weg. Dit administratiekantoor werkt volgens de norm van 2022: digitaal. Zo is de administratie van jouw bedrijf altijd inzichtelijk en kunnen er snel aanpassingen gedaan worden.

Hallo wereld!

Raadzaam is bij de livegang van de website een piepjong bedrijf. De eerste indruk van klanten moet meteen een goede zijn. Daarnaast moet de nieuwe naam goed vindbaar zijn voor lokale bedrijven die geen uitpuilende archiefkasten vol papierwerk hebben of daarvan af willen.

Inloggen bij Exact Online

Mijn eigen omgeving

In Exact Online worden alle digitale dossiers bijgehouden. Je kunt je daarom voorstellen dat dit één van de belangrijkste onderdelen van Raadzaam is. Klanten van Raadzaam moeten via de nieuwe website gemakkelijk naar hun eigen Exact Online omgeving kunnen navigeren.

Sfeerafbeelding - Raadzaam - Verschillende lay-outs-2

Vertrouwde omgeving creëeren

Voor het ontwerp van de website hebben we de kernwaarden van Raadzaam als uitgangspunt gebruikt: jong, fris, modern en vertrouwen. Daarnaast hebben we de kleuren uit het logo terug laten komen voor een rustige, betrouwbare look.

Exact Online

Safe space

Exact Online speelt dus een belangrijke rol bij Raadzaam. Daarom hebben we het op elke pagina mogelijk gemaakt om te kunnen inloggen bij Exact Online. Hier worden de klanten direct begeleid naar hun eigen omgeving in Exact Online. Dit dashboard biedt een overzicht van alle administratie binnen het bedrijf.

Yoast SEO

Hoog in de zoeklijsten

Waar ga je tegenwoordig naartoe als je ergens naar opzoek bent? Inderdaad, Google! Daarom voegen we bij alle websites die wij maken Yoast SEO toe. Voor elke pagina op de website kan Raadzaam een Google-titel en de Google-beschrijving toevoegen. Daarbij geeft Yoast SEO aan of de titel en beschrijving de juiste lengte hebben.

101Media heeft kwaliteit en inlevingsvermogen. Tijdens de besprekingen hebben we goede tips ontvangen om de website goed te laten score op vindbaarheid.

Daarnaast krijgen we veel complimenten over de site. We zijn enorm trots op onze website!

Willem Raijmakers

Willem Raijmakers

Mede-eigenaar Raadzaam Administratie & Advies
Team - Casper van Osch
Meer informatie ?

Neem contact op

Geïnspireerd door dit project? We hebben altijd zin een nieuwe uitdaging! Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te plannen