Support

casePenninx Schoenen

Verstand van schoenen

Bij Penninx Schoenen staat de klant centraal.  Dát is hun kracht en dát is hun doel!
Zij nemen bij elk bezoek de tijd voor een persoonlijk en vakkundig advies en luisteren naar de wensen van de klant. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar hiermee maken ze al bijna vijfentwintig jaar het verschil.

Jaar

2015

Diensten

  • Website ontwerp
  • Website ontwikkeling
  • Nieuwsbrieven

Technieken

  • WordPress

De vraag

Kunnen jullie ons helpen onze website te vernieuwen en op te frissen?

Penninx Schoenen heeft als slogan “Altijd de best passende schoen voor uw voet”. Om dit waar te maken meten ze de voeten nauwkeurig op en geven daarna advies op maat. Dit is dezelfde werkwijze die wij hanteren binnen ons bedrijf. Daarom voelde deze opdracht voor ons als gegoten. Penninx is al jaren een begrip binnen het “Gimmertse” en staat bekend om de kwaliteit van hun producten en uitstekende service. De website was echter verouderd en sloot niet meer aan bij de identiteit van het bedrijf. Aan ons de opdracht om ze hiermee te helpen.

De oplossing

Het gevoel van de winkel vertalen naar het web

Penninx heeft een mooie, trendy winkel. Het personeel is vriendelijk en zeer bekwaam. Onze uitdaging was om die uitstraling en expertise terug te laten komen op de website. We hebben daarom veel beeldmateriaal gebruikt van de winkel, om bij de bezoeker hetzelfde gevoel te laten ontstaan. Ook hebben we een ervaringspagina gemaakt waar de bezoeker meer kan lezen over de geschiedenis van het bedrijf en vakbekwaamheid van de medewerkers. Daarnaast zijn op de website natuurlijk ook de diverse collecties en merken te vinden.

Meer informatie? Neem contact op

Geïnspireerd door dit project? We hebben altijd zin een nieuwe uitdaging! Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te plannen