Support
Case

Occasion Lease Totaal

Diensten

  • Website ontwikkeling
  • Website ontwerp

Techniek

Over Occasion Lease Totaal

Samen staan
we sterk

 

 

Occasion Lease Totaal is een online autoplatform waarbij twee autobedrijven bij elkaar komen: Van den Nieuwenhuijzen Auto’s en SDL Automotive. Zij helpen je aan jouw droomauto zonder dat je in één keer een flinke smak geld kwijt bent.

Screenshot - Occasion Lease Totaal - Meerdere layouts

Het juiste beeld

Iedereen die opzoek is naar een auto op basis van financial lease kan bij Occasion Lease Totaal terecht. De oude website van Occasion Lease Totaal straalde dit niet uit. Het bedrijf wil zich graag meten met de grote autoplatformen van Nederland. Dit gaan we vertalen naar de nieuwe website.

Sfeerafbeelding - Occasion Lease Totaal - 1

Gericht zoeken

Daarnaast werkten de zoekfilters op de oude website niet altijd even goed. Het is natuurlijk zonde om een potentiële klant te verliezen doordat de zoekfilters niet meewerken. Daarnaast kon de prijsberekening van de leaseauto niet aangepast worden. Daar gaan wij verandering in brengen!

Schermopname - Occasion Lease Totaal - Zoeken

Schone lei

Als eerst zijn we aan de slag gegaan met het ontwerp van de website. Het doel was duidelijk: het juiste beeld scheppen. Daarom zijn we begonnen met een schone lei, maar wel met de oude website in ons achterhoofd. We hebben de nadruk gelegd op het gebruiksgemak voor de websitebezoeker. Daarom is het eerste beeld dat de bezoeker te zien krijgt direct de start van de zoektocht naar een nieuwe auto.

Screenshot - Occasion Lease Totaal - 4 Nieuw
Screenshot BEFORE - OccasionLease Totaal Oud

Hexon DV koppeling

Auto-matiseren

Voor het bijhouden van de gegevens van de voorraad gebruiken veel autodealers de Hexon DV (Doorlinken Voorraad) koppeling. Hexon DV haalt de gegevens van de auto’s op en verspreid die vervolgens over advertentieplatformen als Gaspedaal.nl, Autoscout24.nl en Autotrack.nl. Super handig, maar dit wel je ook naar je eigen website. Daarvoor hebben wij onze Hexon WordPress plugin.

Onze plugin zorgt ervoor dat alle specificaties, foto’s en andere data van de auto’s direct op de website van Occasion Lease Totaal terechtkomen. Hierdoor hoeft Occasion Lease Totaal niet meer om te kijken naar de voorraadsectie van hun website, omdat die automatisch wordt bijgehouden.

Lease calculator

Bereken zelf het leasebedrag

Lange onderhandelingen met vijf bakken koffie zijn verleden tijd. Dankzij onze lease calculator kunnen klanten van Occasion Lease Totaal zelf het leasebedrag laten berekenen. Ze geven hierbij aan hoeveel ze willen aanbetalen, hoeveel maanden de looptijd is en wat het slottermijn wordt. De calculator rekent automatisch mee met de aanpassingen die de gebruiker maakt. Zo kan de klant zelf zijn gang gaan met het samenstellen van het leasebedrag.

Schermopname - Occasion Lease Totaal - Calculator

101Media, bedankt voor de fantastische uitwerking van onze ideeën.

Frank van den Nieuwenhuijzen

Directeur Autodroom Helmond
Stef Verstraten
Team - Casper van Osch
Meer informatie ?

Neem contact op

Geïnspireerd door dit project? We hebben altijd zin een nieuwe uitdaging! Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te plannen