Support
Case

Kijk op Gordijnen

Diensten

  • Website ontwerp
  • Website ontwikkeling

Over Kijk op Gordijnen

”Jij kiest en wij doen de rest”

 

Kijk op Gordijnen verzorgt het gehele traject -van advies en meting tot plaatsing en nazorg- bij het plaatsen van maatwerk vloeren, gordijnen en raamdecoraties voor jouw (t)huis.

Kennis is macht

Goed advies = tijd

Elke woning is anders. Daarom gaat er veel tijd zitten in het leveren van goed, persoonlijk advies. Om tijd terug te winnen moeten potentiële klanten de mogelijkheid hebben om online informatie in te winnen. In een ideale wereld weet een bezoeker voordat hij de showroom binnenstapt al precies waarvoor hij komt.

Sfeerfoto - KijkopGordijnen - 1

Alles op een rijtje

Alle producten in detail

Voor de productgroepen gordijnen, raamdecoratie, vloeren en overige hebben we vier aparte catalogi gemaakt. Elke catalogus is op zijn beurt verdeeld in verschillende categorieën. Hier kunnen bezoekers helemaal los gaan met het samenstellen van hun gedroomde product. Het is nu mogelijk om een offerte aan te vragen zonder de showroom te bezoeken. Tijd teruggewonnen en probleem opgelost!

Look and feel

Kijk op Gordijnen ondergaat zelf de metamorfose

Normaal gesproken bezorgt Kijk op Gordijnen de make-over, maar deze keer moeten ze er zelf aan geloven. Naast de opbouw van de website hebben we het ontwerp flink aangepakt. Ook is Kuppens Fotografie langs gekomen om sfeerfoto’s te maken. Op de nieuwe website komt de huisstijl en fotografie bij elkaar. Zie hieronder het resultaat!

Screenshot - KijkopGordijnen - Mockup
Screenshot - KijkopGordijnen - Home Nieuw
Screenshot - Kijk op Gordijnen - oud Oud

”Het traject is verlopen zoals het in het eerste gesprek geschetst is. Het resultaat is een hele mooie website waar we erg blij mee zijn.”

Joran van der Heijden

Joran van der Heijden

Eigenaar, Kijk op Gordijnen
Team - Casper van Osch
Stef Verstraten
Meer informatie ?

Neem contact op

Geïnspireerd door dit project? We hebben altijd zin een nieuwe uitdaging! Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te plannen