Support
Case

KakelVers

Diensten

  • App ontwerp
  • Progressive Web App ontwikkeling
  • Website ontwikkeling
  • Website ontwerp

Techniek

Screenshot - Kakelvers - Home

Over KakelVers

Eieren thuis te laten bezorgen

Kakelvers biedt de garantie dat de aangeboden eieren niet ouder zijn dan 12 uur. Écht kakelvers dus! De eieren worden aan huis bezorgd door kinderen uit de buurt. Grote kans dus dat je de bezorger kent. Een mooie manier voor deze jongeren (13-16 jarigen) om een centje bij te verdienen.

Eierstrippenkaart

Je hebt verschillende opties: tweewekelijks 10 eieren, wekelijks 10, wekelijks 20 of wekelijks 30 eieren. Een week overslaan kan natuurlijk ook (voor als je bijvoorbeeld op vakantie gaat). Via een persoonlijk profiel, in de WebApp, stel je jouw wensen in.

Screenshot - KakelVers - Opwaarderen

Gemakkelijk je eiertegoed opwaarderen

We willen natuurlijk niet de jongeren laten rondlopen met contact geld. Daarom hebben we het mogelijk gemaakt om in de WedApp je saldo op te waarderen. Dit doe je op een vertrouwde manier zoals met iDeal of via een automatische incasso. Is je saldo te laag voor de komende bezorging? Dan krijg je automatisch een seintje en kun je het saldo met enkele klikken opwaarderen.

Screenshot - KakelVers - Opwaarderen

Administratie? Zo gepiept!

We hoeven onze jonge bezorgers echt niet uit te leggen hoe hun smartphone werkt. Daarom worden alle bezorgadressen in de WebApp opgenomen. Vanuit de WebApp volgt de bezorger zijn of haar route. Zodra de eieren op het juiste adres zijn afgeleverd, vinkt de bezorger het adres af en vervolgt hij of zij de route.

Screenshot - KakelVers - Gebruiker bewerken

Een eerlijk eitje

Naast het gemak en een kakelvers eitje is het ook nog eens beter voor het milieu! Door een aantal stappen over te slaan in de eierketen en de eieren rond te brengen in bolderkarren is er minder CO2 uitstoot. Een milieubewust transport dus!

Sfeerafbeelding - Kakelvers 2

Het snelle schakelen, verwerken van wijzigingen en de korte lijntjes maken dat ik een hele positieve ervaring heb!

Douwe Claessens

Douwe Claessens

Eigenaar KakelVers
Team - Casper van Osch
Stef Verstraten
Team - Wout Janssen
Meer informatie ?

Neem contact op

Geïnspireerd door dit project? We hebben altijd zin een nieuwe uitdaging! Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te plannen