Support

caseKakelVers

Laat je eieren bezorgen!

Een hip concept dat helemaal past in de tijd van nu! KakelVers is een nieuwe bezorgservice voor witte eieren in Zuid-Oost Brabant en Noord-Limburg.

Jaar

2019

Diensten

  • Website ontwerp
  • Website ontwikkeling
  • Progressive Web App ontwikkeling

Technieken

  • WordPress
  • Maatwerk
  • Laravel

Over KakelVers

Vanaf nu is het mogelijk om je eieren thuis te laten bezorgen door KakelVers. Zij bieden de garantie dat de aangeboden eieren niet ouder zijn dan 12 uur, écht kakelvers dus! De eieren worden aan huis bezorgd door jeugd uit de buurt. Grote kans dus dat je de bezorger al kent. Een mooie manier voor de jeugd (13-16 jarigen) om een centje bij te verdienen. Bovendien heb jij altijd een vers eitje in huis!

Heb je in je brievenbus een flyer van KakelVers ontvangen, dan kun je via de website jouw aanmelding voltooien. Eenmaal geregistreerd met jouw e-mailadres en wachtwoord dan heb je toegang tot de speciale KakelVers WebApp.

Website

Douwe betrok ons al vroeg in het proces. Een vergelijkbaar concept had hij gezien in een ander gedeelte van ons land. Afkomstig uit een echte ondernemersfamilie, met meerdere pluimveebedrijven, hoefde het inkoopkanaal daarmee niet ver van huis te worden gezocht. Na meerdere brainstormsessies en in nauwe samenspraak met Douwe maakten we plannen voor de ontwikkeling van een website en WebApp.

WebApp

Eierstrippenkaart

Je kunt kiezen uit tweewekelijks 10 eieren of wekelijks 10, wekelijks 20 of wekelijks 30 eieren. Een week overslaan kan natuurlijk ook! Wel zo gemakkelijk als je met vakantie gaat. Alles is mogelijk! Via een persoonlijk profiel, in de WebApp, stel je jouw wensen in.

Gemakkelijk je eiertegoed opwaarderen

Om jongeren niet op te zadelen met contant geld en het betaalgemak te automatiseren, is het mogelijk om in de WebApp je saldo op te waarderen. Dit doe je d.m.v. iDeal of automatische incasso. Is je saldo te laag voor de komende bezorging? Dan krijg je een seintje en kun je het saldo met enkele klikken opwaarderen.

Administratie zo gepiept

Alle bezorgadressen worden in de WebApp opgenomen. Vanuit de WebApp volgt de bezorger zijn of haar route. Zodra de eieren op het juiste adres zijn afgeleverd, vinkt de bezorger het adres af en vervolgt hij of zij de route.

Een eerlijk eitje

Naast het gemak en een kakelvers eitje is het ook nog eens beter voor het milieu! Door een aantal stappen over te slaan in de eierketen en de eieren rond te brengen in bolderkarren is er minder CO2 uitstoot. Een milieubewust transport dus!

December 2018 kwam het idee in mij op, om een bezorgdienst voor scharreleieren op te zetten. Begin 2019 besloot ik om door te pakken en te investeren in deze unieke bezorgdienst. Via mijn ouders, die ook samengewerkt hebben met 101Media, kwam ik in contact met Rick. In de beginfase heb ik een aantal gesprekken gevoerd, ook met andere bedrijven, waarbij 101Media niet als voordeligste partij naar voren kwam. Maar als snel werd duidelijk dat ik met een professioneel bedrijf te maken had, dat mij prikkelde bij de ontwikkeling van nieuwe ideeën. Rick hield mij scherp en kwam met het idee van een WebApp! Het idee dat een half jaar geleden nog in mijn hoofd zat werd met behulp van 101Media gerealiseerd. Het snelle schakelen, verwerken van wijzigingen en de korte lijntjes maken dat ik een hele positieve ervaring heb!

Douwe Claessens
Aan dit project hebben gewerkt
  • Stef Verstraten

Meer informatie? Neem contact op

Geïnspireerd door dit project? We hebben altijd zin een nieuwe uitdaging! Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te plannen