Support
Case

KakelVers

Diensten

  • App ontwerp
  • Progressive Web App ontwikkeling
  • Website ontwikkeling
  • Website ontwerp

Techniek

Screenshot - Kakelvers - Home

Over KakelVers

Eieren thuis te laten bezorgen

Kakelvers biedt de garantie dat de aangeboden eieren niet ouder zijn dan 12 uur. Écht kakelvers dus! De eieren worden aan huis bezorgd door kinderen uit de buurt. Grote kans dus dat je de bezorger al kent. Een mooie manier voor deze jongeren (13-16 jarigen) om een centje bij te verdienen. Bovendien heb jij altijd een vers eitje in huis!

Heb je in je brievenbus een flyer van KakelVers ontvangen, dan kun je via de website jouw aanmelding voltooien. Eenmaal geregistreerd met jouw e-mailadres en wachtwoord dan heb je toegang tot de speciale KakelVers WebApp.

Eierstrippenkaart

Je kunt kiezen uit tweewekelijks 10 eieren of wekelijks 10, wekelijks 20 of wekelijks 30 eieren. Een week overslaan kan natuurlijk ook! Wel zo gemakkelijk als je met vakantie gaat. Alles is mogelijk! Via een persoonlijk profiel, in de WebApp, stel je jouw wensen in.

Screenshot - KakelVers - Opwaarderen

Gemakkelijk je eiertegoed opwaarderen

Om jongeren niet op te zadelen met contant geld en het betaalgemak te automatiseren, is het mogelijk om in de WebApp je saldo op te waarderen. Dit doe je d.m.v. iDeal of automatische incasso. Is je saldo te laag voor de komende bezorging? Dan krijg je een seintje en kun je het saldo met enkele klikken opwaarderen.

Screenshot - KakelVers - Opwaarderen

Administratie zo gepiept

Alle bezorgadressen worden in de WebApp opgenomen. Vanuit de WebApp volgt de bezorger zijn of haar route. Zodra de eieren op het juiste adres zijn afgeleverd, vinkt de bezorger het adres af en vervolgt hij of zij de route.

Screenshot - KakelVers - Gebruiker bewerken

Een eerlijk eitje

Naast het gemak en een kakelvers eitje is het ook nog eens beter voor het milieu! Door een aantal stappen over te slaan in de eierketen en de eieren rond te brengen in bolderkarren is er minder CO2 uitstoot. Een milieubewust transport dus!

Sfeerafbeelding - Kakelvers 2

Het snelle schakelen, verwerken van wijzigingen en de korte lijntjes maken dat ik een hele positieve ervaring heb!

Douwe Claessens

Douwe Claessens

Eigenaar KakelVers
Tom Hermsen
Casper van Osch
Stef Verstraten
Meer informatie ?

Neem contact op

Geïnspireerd door dit project? We hebben altijd zin een nieuwe uitdaging! Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te plannen