Support
Case

Gonect

Diensten

  • Website ontwerp
  • Website ontwikkeling
Screenshot - Gonect - Home

Over Gonect

Eerlijk in online marketing!

Online goed vindbaar, iets wat elk bedrijf tegenwoordig wil en nodig heeft! Gonect zorgt hiervoor. Dit online marketing bureau werkt met specialisten om het beste resultaat te behalen, die jij nodig hebt voor jouw bedrijf.

Aansluiting bij merkpositionering

Gonect is in 8 jaar uitgegroeid tot een online marketing bureau met ruim 15 young professionals. Bij deze groei bleek de merkpositionering te zijn verwaterd en vooral niet duidelijk voor (toekomstige) opdrachtgevers. Daarvoor werd DeltaZuid ingeschakeld om dit weer helder op papier te krijgen en juist te (kunnen) vertalen in communicatiemiddelen. Na afronding van dit merktraject werd 101Media benaderd voor de website.

Gonect is voor ons alles behalve een nieuw gezicht. Al jaren zijn zij het verlengstuk van ons. Waar het werk van de webbouwer ophoudt, start het werk van een online marketeer. In het internetwereld zijn de afgelopen jaren nog veel meer specialisaties gekomen. Reden voor ons om online marketing niet in huis te organiseren, maar hiervoor een geschikte partij te vinden; Gonect.

Als doelstelling kregen we mee om een website te ontwikkelen die het schoolvoorbeeld is voor online marketing; juiste contentverdeling, perfecte performance, gemakkelijk in onderhoud en alle technische SEO doorgevoerd. In 10 strategische afspraken ontwikkelden we gezamenlijk naar een nieuwe identiteit.

Kernwaarden en conversie

Na het bepalen van sitemap is fotografie verzorgd. Dit was het vertrekpunt voor ons om aan de slag te gaan met wireframes. Nadat hierop een klapt werd gegeven hebben we de UX-designs gemakat. Hierbij hebben we veel gewerkt met componenten. Bouwstenen voor de website die door Gonect gemakkelijk zelf kunnen worden ingezet. Een nieuwe pagina of nieuwe dienst kan later gemakkelijk worden toegevoegd en opgebouwd zonder onze tussenkomst. En toch houden we daarmee de controle over de uitstraling.

Screenshot - Gonect - Home
Screenshot - Gonect - Home - Blokken
Screenshot - Over ons - Gonect - Online Marketing
Screenshot - Ons team - Gonect
Screenshot - Lavans - Gonect - Online - Marketing
Screenshot - Contact - Gonect
Rick van Gerwen
Team - Casper van Osch
Meer informatie ?

Neem contact op

Geïnspireerd door dit project? We hebben altijd zin een nieuwe uitdaging! Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te plannen