Support
Case

De Geldkoffer

Diensten

  • Website ontwerp
  • Website ontwikkeling
Screenshot - De Geldkoffer - Home

Over De Geldkoffer

De meest creatieve zoektocht binnen de gemeente Gemert-Bakel ooit

Ergens in de gemeente ligt een geldkoffer verstopt met een bedrag van minimaal €1.000,-! Door het verzamelen van codes, tips en het maken van puzzelopdrachten komt de locatie van De Geldkoffer steeds dichterbij.

De organisatie achter het meeslepende spel is Teamhunts. Zij organiseren diverse outdoor-groepsactiviteiten voor families, vrienden, (sport)teams maar ook voor een geslaagd bedrijfsuitje kun je bij hen terecht. Teamhunts staat voor mysterieus, uitdagend, spannend en strijd. Of je nu met een kleine-, of grote groep bent Teamhunts heeft voor elke groep iets in het aanbod!

Het idee voor De Geldkoffer

Koen Fonken, oprichter van Teamhunts, deelde zijn idee voor De Geldkoffer bij ons. Zijn vraag aan ons was om een mooie, functionele website te bouwen passend bij het concept. Terwijl wij aan de slag gaan met een eerste versie voor het webdesign, werkt Koen alle puzzelopdrachten en tips uit.

Na het zien van de promotievideo van De Geldkoffer werd duidelijk dat we de plank volledig mis sloegen met de eerste conceptversie van de website. We zijn gaan werken aan een nieuwe stijl met als onderwerp mysterieus. En dat is ging een stuk beter.

Screenshot - De Geldkoffer - Home Eerste concept

Registreren

Om deel te kunnen nemen aan het spel moeten deelnemers via de website, de mogelijkheid krijgen om zich te registreren. Via een eigen account kunnen deelnemers hun profiel zien, bewerken en alle benodigde onderdelen van het spel doorlopen.

Screenshot - De Geldkoffer - Inloggen

Tips vrijspelen

Het doel voor spelers was om zoveel mogelijk tips te verzamelen om uiteindelijk de verstopplek van De Geldkoffer te achterhalen. Deze tips zijn te ontgrendelen met codes die men kan verzamelen bij lokale ondernemers. Elke tip brengt de deelnemers weer een stukje dichterbij het vinden van De Geldkoffer.

Screenshot - De Geldkoffer - Code invoeren

Puzzeltips

Om het spel meer beleving mee te geven is het mogelijk om codes te bemachtigen via puzzelopdrachten. Via het eigen account kunnen deelnemers, Excel-bestanden downloaden waarin puzzels opgelost moeten worden. Door een puzzel op te lossen, speel je een nieuwe code vrij. Deze kan vervolgens via de website worden ontgrendeld waarna het team door kan naar de volgende puzzel.

Screenshot - De Geldkoffer - Puzzelopdrachten

Na de realisatie van DeGeldkoffer.nl mochten we direct doorpakken en ook met de corporate website van Teamhunts aan de slag!

 

Bekijk de website

Screenshot - De Teamhunts - Home

Er was direct een klik. Rick was laaiend enthousiast over mijn ideeën. Samen met het team hebben zij goed meegedacht over hoe het plaatje er online uit moest komen te zien.

Koen Fonken

Koen Fonken

Oprichter Teamhunts / De Geldkoffer
Casper van Osch
Ron van den Berkmortel
Meer informatie ?

Neem contact op

Geïnspireerd door dit project? We hebben altijd zin een nieuwe uitdaging! Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te plannen