Support
sfeerafbeelding - 101Media Got Talent - Bewerkteversie_NielsJ
Blog

101Media Got Talent

Sinds afgelopen week heeft het 101Media-team een nieuwe creatieveling aan de haak geslagen. Ik mag namelijk, als onderdeel van mijn stage, een half jaar mijn Photoshop-, Illustrator- en Sketch skills loslaten op echte projecten van 101Media. Mijn naam is Niels Jacobs, 18 jaar en wonend in het Noord-Brabantse dorpje Vierlingsbeek. Geen probleem, niemand kent het.

Ook volg ik aan het ROC in Nijmegen de opleiding Mediavormgeving. Tijdens mijn tijd op de middelbare school heb ik bij Jordans en Tars, beide bedrijven in grafische vormgeving, twee korte stages gelopen. Hierna wist ik zeker dat ik iets met vormgeving en creativiteit wilde doen. In de toekomst toch wel wat meer richting de digitale wereld.

Net zoals de halve populatie van Nederland heb ik een sportabonnement afgesloten bij de lokale gym, maar de kans op sportblessures is zeer gering. Eerder speelde ik honkbal, maar door te weinig spelers werd ons team opgedoekt. Naast mijn stage ben ik druk bezig om mijn rijbewijs te behalen, helaas was de eerste poging nét niet voldoende. Na één keer met de fiets naar stage te zijn gereden pak ik nu toch maar trouw lijn 23.
Tijdens mijn stage wil ik de rest van het ‘website-traject’ mee krijgen. Hoe komt een werkende website tot stand nadat het ontwerp is voltooid? Ook in het ontwerpen van websites zal ik meewerken tijdens mijn stage bij 101Media.

Wil je me succes wensen, of heb je misschien tips voor mij? Je kunt me bereiken via niels@101media.nl

sfeerafbeelding - 101Media Got Talent - Bewerkteversie_NielsJ

Benieuwd naar de rest?

Lees meer interessants