Support
Blog-Stef
Blog

Waarom Maatwerk WordPress-thema’s de beste keuze zijn voor jouw website

Stef Verstraten
Geschreven door Stef
In de moderne tijd is het voor iedereen mogelijk om zelf een WordPress-website te maken met behulp van kant-en-klare thema’s en plugins. Echter, wij hebben bewust gekozen om onze thema’s volledig op maat te bouwen, en in dit artikel zullen we de redenen daarachter belichten.

Jouw unieke huisstijl, naadloos geïntegreerd in jouw website

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een maatwerk WordPress-thema is de mogelijkheid om je huisstijl naadloos te integreren in het ontwerp. Met een DIY-thema ben je beperkt tot de beschikbare sjablonen en aanpassingsopties. Een maatwerkthema daarentegen richten wij in zodat je je merkidentiteit niet kunt beschadigen. Dit doen we door Kleurenschema’s, typografie, lay-out en andere visuele elementen vooraf in te stellen.

Boerdereike - Screenshot - Home

Snelheid en efficiëntie

DIY-thema’s worden vaak geleverd met een overvloed aan onnodige code en functionaliteiten die je website kunnen vertragen. Dit is vooral een probleem als je niet-gebruikte functies niet handmatig kunt verwijderen. Maatwerk WordPress-thema’s worden daarentegen geoptimaliseerd voor snelheid en prestaties. Elk stuk code wordt zorgvuldig geschreven en geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat je website snel laadt en een vlotte gebruikerservaring biedt. Door alleen de noodzakelijke code te gebruiken, minimaliseer je de laadtijd en maximaliseer je de prestaties van je website.

WordPress 🤝 in samenwerking met jouw softwarepakket

Als experts in het bouwen van maatwerk WordPress-thema’s leggen we niet alleen de nadruk op het ontwikkelen van maatwerk thema’s, maar we hebben ook de mogelijkheid om maatwerk koppelingen te maken met verschillende platforms, zoals Recruitee, SAP, Kiyoh, Realworks, Afas, Otys, Digiself en Hexon. We begrijpen dat jouw bedrijf mogelijk afhankelijk is van specifieke externe systemen en tools voor verschillende processen. Door maatwerk koppelingen te ontwikkelen, zorgen we ervoor dat jouw WordPress-website naadloos kan integreren met deze platforms. Of het nu gaat om het synchroniseren van sollicitatiegegevens, het uitwisselen van informatie met CRM-systemen, het verzamelen van klantbeoordelingen of het automatiseren van vastgoedbeheer of auto aanbod, we hebben de technische expertise om op maat gemaakte koppelingen te creëren die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf. Met onze geïntegreerde oplossingen ben je verzekerd van een soepele workflow tussen je WordPress-website en essentiële tools, waardoor je bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden en je efficiëntie verhoogd wordt.

Bekijk alle koppelingen

Een pagina bewerken te moeilijk? Nee joh!

We begrijpen we dat het beheren van een website soms overweldigend kan zijn, vooral voor gebruikers zonder technische achtergrond. Daarom gaan we nog een stap verder om het beheer van jouw website zo eenvoudig mogelijk te maken. Bij het ontwikkelen van maatwerk WordPress-thema’s streven we ernaar om het CMS (Content Management System) zo intuïtief mogelijk in te richten. We maken gebruik van aangepaste thema-opties, paginabuilders en duidelijk gestructureerde backend-interface. Hierdoor wordt het beheren en bijwerken van je website een moeiteloze ervaring, zelfs voor beginners. Wanneer er begonnen gaat worden met het vullen van de website kunnen we digitaal of op locatie alles doornemen. Met onze dummy-proof aanpak zorgen we ervoor dat je altijd de controle hebt over je website, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over complexe technische aspecten.

Minder plugins, meer controle en efficiëntie

Wij streven ernaar het gebruik van plugins tot een minimum te beperken (alleen de meestgebruikte en vertrouwde plugins). Hierdoor vermijden we afhankelijkheid van externe bronnen, minimaliseren we conflictsituaties en bevorderen we de efficiëntie en beveiliging van de website. Bovendien stelt het beperkte gebruik van plugins ons in staat om eventuele problemen zelf op te lossen, wat resulteert in snelle oplossingen en minimale downtime. Met onze aanpak kunnen we de controle behouden over de functionaliteit van de website en aanpassingen op maat leveren wanneer dat nodig is.

Onze keuze

Daarom kiezen wij altijd voor het maken van maatwerk WordPress-thema’s, omdat ze de beste opties bieden voor een unieke en professionele online aanwezigheid. Met maatwerkthema’s kunnen we moeiteloos je huisstijl integreren, flexibiliteit behouden bij het integreren van gewenste plugins en optimale prestaties leveren. Door te kiezen voor maatwerkthema’s kunnen we je merk effectief vertegenwoordigen en een onderscheidende gebruikerservaring creëren, waardoor je website opvalt in de competitieve online wereld.

Neem contact op

Ben jij geïnteresseerd in een maatwerk WordPress-website?

Ben jij geïnteresseerd in een maatwerk WordPress-website die je merk effectief vertegenwoordigt, flexibiliteit biedt en optimale prestaties levert? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het creëren van een unieke en professionele online aanwezigheid.

Stef Verstraten
Front-end developer

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Benieuwd naar de rest?

Lees meer interessants