Support
Sfeerafbeelding - Blog Daan
Blog

Van stagiair naar medewerker bij 101Media

Geschreven door Daan

Hoi!

In februari heb ik mezelf als voetballende techneut voorgesteld op het Instagram-account van 101Media. Voor wie dat bericht gemist heeft, stel ik mezelf nog even kort voor. Ik ben Daan Rijnders en kom uit Vlierden. Met deze blog wil ik je een inkijk geven van wie ik ben bij 101Media en daarbuiten!

Hoe het allemaal begon!

Het begon allemaal in december 2022! Ik liep het kantoor van 101Media binnen om kennis te maken met Rick en het team. Het klikte meteen en zo begon mijn stage-avontuur bij 101Media. Ik liep deze stage in mijn laatste jaar van de opleiding Software Developer op het ROC Ter AA. Na 20 leuke weken, rondde ik mijn opleiding succesvol af. Na het halen van mijn diploma ben ik in verband met de groei van 101Media voor drie dagen per week aangenomen als “Support Medewerker” en “Junior front-end developer”.

Als Support Medewerker sta ik jou bij met het helpen en oplossen van vragen en problemen met betrekking tot websites en e-mails. Hiermee ben ik vaak de tussenpersoon tussen opdrachtgever en de developers.

Als Junior Front-end developer zal ik werken aan verschillende projecten binnen 101Media. Hiervoor werk ik nauw samen met de ervaren Front-end developers, met als doel nog meer te leren over code kloppen, websites opbouwen en plug-ins installeren.

Wie ben ik naast het werk van 101Media?

In mijn vrije tijd zit ik niet graag thuis. Naast mijn baan bij 101Media werk ik ook nog een paar dagen in de keuken van Grand Café Beekman & Beekman in Deurne. Vaak ben ik te vinden op de voetbalclub SPV Vlierden waar ik graag een balletje trap met mijn team. Een drankje op het terras of in de kroeg sla ik ook niet graag over en als hoogtepunt van het weekend pak ik graag een festival mee.

Op vakantie gaan is ook een van mijn hobby’s. Dit kan zijn met vrienden naar een zonnige feestbestemming of met de familie cultuur op snuiven in een ander continent. Hier geniet ik op veel verschillende manieren, van een gave hike door de jungle tot mooie stadjes bezoeken en een lekker koud pilsje drinken op het terras of strand. Voordat ik begon bij 101Media heb ik eerst een gave reis gemaakt in Colombia. Mexico en Indonesië heb ik ook al eens bezocht. Hopelijk was dit pas het begin van mijn avontuurlijke reizen naar andere continenten.

Benieuwd naar de rest?

Lees meer interessants