Support
Sfeerafbeelding - Kickstart van mijn carrière - Rayco_fiets
Blog

Kickstart van mijn carrière

Om de laatste puntjes van mijn opleiding op de i te zetten zocht ik een eindstage. Hierbij kwam ik terecht bij de mannen van 101Media. Niet alleen voor de lekkere koffie en de sfeer, maar vooral om mijn front- en backend skills aan te scherpen zit ik op de juiste plaats. Daarnaast kan ik ook nog eens mijn WordPress-vaardigheden enorm verbeteren.

In mijn vrije tijd kijk ik graag films en series, ben 19 jaar en woon inDeurne.  Ik spendeer ook een gezond aantal uur per week in de sportschool. Daarnaast doe ik aan amateuristisch ontwerpen dit is vooral 3D. Ik wil mij ook meer verdiepen in 2D na verloop van tijd.

Ik volg nu nog de opleiding applicatie- en mediaontwikkeling op het Gilde Opleidingen in Venray.
Na deze opleiding wil ik doorstuderen en dit zal ik doen op het Fontys in Eindhoven om mijn bachelor te behalen.

Aan het einde van mijn stage verwacht ik dat ik met een flinke kickstart de rest van mijn carrière tegemoet kan gaan. Terwijl ik een goed aantal websites ga bouwen waarop ik trots op kan zijn.

Heb je vragen, opmerkingen of een goede mop? Dan ben ik hier te bereiken rayco@101media.nl

Benieuwd naar de rest?

Lees meer interessants