Support
Blog

Terugkeer van terugblik: eerste kwartaal 2022

Team - Bas Leesberg
Geschreven door Bas

Na een jaar afwezigheid pakken we de terugblik per kwartaal weer op. In de afgelopen twaalf maanden is er ontzettend veel gebeurd en veranderd, ook voor 101Media. In deze blog nemen we je in vogelvlucht mee door onze eerste drie maanden van 2022.

Vers bloed

We hebben in het eerste kwartaal maar liefst víér nieuwe krachten mogen ontvangen. Van links naar rechts zijn dit: Stijn Leesberg, hij versterkt ons team als stagiair front-end development, zijn neef (en tevens de schrijver van dit stuk) Bas Leesberg als marketing medewerker, Cas Martens als junior vormgever en Patrick Huizinga gaat aan de slag als Vue developer.

Sfeerafbeelding - Foto nieuwe krachten 29-4-2022

Partners in crime

Alleen kun je niet de wereld dragen. Daarom bundelen we graag onze krachten met andere bedrijven. In dit kwartaal hebben we twee nieuwe partnerships gesloten.

Feedback Company

In de online wereld waarin we nu leven spelen reviews en feedback een belangrijke rol. Of het nu gaat om een vakantie boeken of het kopen van een artikel op Marktplaats; men kijkt vaak toch eerst even wat anderen vinden van de verkoper.
Het partnership met Feedback Company biedt onze opdrachtgevers de mogelijkheid om het verzamelen van betrouwbare feedback uit handen te geven.

 

Feedback Company

Leadinfo

Ondernemers staren zich weleens blind op het aantal websitebezoekers. Je kunt je hierbij afvragen wie die websitebezoekers zijn. Leadinfo brengt geen bezoekersaantallen in beeld, maar de daadwerkelijke bedrijven.

 

 

Leadinfo - partnerbadge

Nieuwe uitdagingen

Naast nieuwe collega’s hebben we ook en aantal opdrachtgevers mogen verwelkomen. Hier drie mooie cases waarmee we aan de slag gaan.

 • The Yard Hotel
  Precies tegenover het bestaande boetiekhotel in Veghel wordt gebouwd naar The Yard Hotel ‘Noordkade’. Met de komst van dit tweede hotel -vijf jaar na opening- gaan we aan de slag met de digitale transformatie. De klasse en stijl die je terugziet in en om het hotel gaan we vertalen naar een stijlvolle website.
 • Occasion Lease Totaal
  Een nieuwe auto voor een vast bedrag in de maand, dat je zelf bepaalt. Occasion Lease Totaal is toe aan de volgende stap. Dit online platform biedt auto’s aan in financial lease constructie. Bepaal je eigen looptijd, aanbetaling en slotsom en stel daarmee het ideale maandbedrag samen.
 • Boerdereike
  Aan de rand van Blixembosch vind je Boerdereike. Een boerderijwinkel met kippen van eigen boerderij en in december kerstbomen van eigen grond. Voor Boerdereike gaan we een nieuwe webshop ontwikkelen, die gekoppeld wordt aan FAK Software.

Sneeuw in april?

Wat op het eerste oog leek op een 1-aprilgrap bleek toch werkelijkheid. Het was niet genoeg om er Elfstedenkoorts van te krijgen, maar onze 101Media-ijskrabber moest toch afgestoft worden en in actie komen.

Sfeerafbeelding - Ijskrabber 101Media - sneeuw

Check!

We hebben afgelopen maanden zeker niet stil gezeten. In de eerste maanden van 2022 hebben we een aantal projecten mogen opleveren. We pikken er drie uit.

 • Muscial Madness
  Jawohl! 101Media goes international! Voor deze Duitse bouwer van de gaafste muziekevenementen hebben we een te gekke website neergezet. Hoe we dat gedaan hebben lees je hier.
 • Kijk op Gordijnen
  Normaal gesproken bezorgt Kijk op Gordijnen de make-over, maar deze keer moeten ze er zelf aan geloven. Lees er hier over.
 • Aloha Poké Bowls
  Met zo’n gaaf concept als dat van Aloha hebben we flink uitgepakt. Een maatwerk bestelmodule met een koppeling naar het unTill-kassasysteem. Meer hierover lees je hier.
Screenshot - Musical Madness - Menu
Benieuwd naar de rest?

Lees meer interessants