Support
Sfeerafbeelding - Blog Q2 2022
Blog

Terugblik Q2 2022

Team - Bas Leesberg
Geschreven door Bas

Daar zijn we weer met de terugblik van de afgelopen drie maanden!

Het tweede kwartaal stond in het teken van het werken aan te gekke projecten, een eigen 101Biertje en een bokswedstrijd…

Cas is here to stay!

Onze junior grafisch vormgever, Cas Martens, heeft zijn stage en daarmee zijn opleiding afgerond. Reden voor een feestje! Daar houdt het goede nieuws niet op! Cas heeft het zo erg naar zijn zin gehad bij 101Media dat hij na een welverdiende vakantie weer terugkomt naar de Dukaat 6.

Welkom bij de club en gefeliciteerd met je contract Cas!

Sfeerafbeelding - Cas Martens

En we zijn live!

Ook dit kwartaal hebben we een aantal keer op de live-knop mogen drukken. Hier een greep uit de websites die de afgelopen maanden live zijn gegaan.

Landgoed Hoeve Ruth
In de bossen tussen Vlierden en Liessel ligt de natuurbegraafplaats Hoeve Ruth. Hier kan men in alle rust afscheid nemen van hun geliefden of een wandeling maken in de natuur. Deze rust hebben we overgebracht op de website waar men alles te weten kan komen over dit mooie gebied.

Slagerij van den Berk
De familie Van den Berk en hun slagerij zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Valkenswaard. Klanten kunnen op de nieuwe WooCommerce webshop ingrediënten bestellen voor een geslaagde barbecue of borrel. We hebben het assortiment van de slagerij onderverdeeld in categorieën en voor elke categorie een

Raadzaam Administratie
Een gloednieuw bedrijf dat adviseert in administratie. Zij zorgen ervoor dat je efficiënt te werk gaat met jouw administratie. Hiervoor gebruiken ze Exact Online. Wij hebben een nieuwe website ontworpen en gebouwd die past bij het bedrijf en waar klanten gemakkelijk naar Exact Online kunnen navigeren.

Gimmertse Gladiatoren

Onze eigen Rick Manders heeft zich de afgelopen negen maanden in het zweet gewerkt. Niet alleen voor 101Media, maar ook om een topconditie op te bouwen voor de Gimmertse Gladiatoren. 26 lokale ondernemers namen het in de ring tegen elkaar op in één-tegen-één bokswedstrijden. Een avond voor in de boeken met een opbrengst van 23.247 euro voor het goede doel, Locals4Locals. Lekker bezig Ricky Balboa!

Sfeerafbeelding - Rick Manders - Gimmertse Gladiatoren

Kick off!

In het tweede kwartaal zijn we begonnen aan de bouw van de website voor Hotel Rosveld.

Wie weleens de snelweg op is gegaan in Nederweert heeft waarschijnlijk ook de rits aan restaurants langs de weg gezien. Daar komt een nieuw gebouw bij. Het gloednieuwe hotel biedt een tijdelijk thuis voor zakelijke reizigers maar ook vakantiegangers kunnen er genieten van een luxe vakantie. Aan de website wordt op dit moment, net als het hotel zelf, hard gewerkt om het op te bouwen.

Kick Off post - Hotel Rosveld (1920 x 1080 px)

VRIJMIBO XL – RABAUW

Work hard, play hard. Daarom werd het tijd om onze hardwerkende mannen eens lekker te verwennen. Voor onze jongens zijn er maar weinig alternatieven beter dan een middagje bierproeven.

We zijn op bezoek geweest bij de Rabauw Brewpub in Eindhoven. Hier hebben we een spoedcursus bierbrouwen gekregen van Henk van Straten. Hij vertelde ons over het unieke concept van Rabauw en hun personeel. De bonte mix Rabauwers, zoals ze worden genoemd, zijn personen waarvoor het leven niet alleen een avontuur is maar ook een uitdaging. Daarnaast zijn het gepassioneerde bierfanaten.

En lekkere biertjes brouwen, dat kunnen ze. We hebben allerlei soorten speciaalbier mogen proeven om tot een gezamenlijke smaak te komen voor ons eigen 101Bier. Wordt vervolgd…

Op Facebook en Instagram vind je een kleine collage van ons bieravontuur. Bedankt Rabauw voor de geweldige middag!

Sfeerafbeelding - Bierproeverij Rabauw - Patrick
Benieuwd naar de rest?

Lees meer interessants