Support
Sfeerafbeelding - Meet our new talents! - Gijs-Dave
Blog

Meet our new talents!

Say Hi to Gijs!

Venrayse roots, uitdagende sporten en veel cola dat typeert Gijs! In de toekomst ziet hij zichzelf als een senior Back-end Developer en timmert daarvoor hard aan de weg aan het ROC in Nijmegen. Vorige week was de kick-start van zijn stage bij 101Media!

Buiten zijn stage en bijbaan in de wasstraat maakt hij Venrayse gronden onveilig door zijn hobby Kempo. Een combinatie tussen de Indonesische, Japanse en Chinese vechtsport. Twee keer in de week staat Gijs zijn mannetje op de mat en heeft hiermee zijn oranje band binnen gevochten! Daarnaast slaat hij graag een shuttle tijdens zijn wekelijkse badminton game. Om zijn honger te stillen doet hij zich regelmatig te goed aan Japanse sushi.

Of hij dromen heeft?! Jazeker! Een motorrijbewijs halen en daarmee toeren door Europa, staat met stipt op nummer 1 van zijn bucketlist!

 

Sfeerafbeelding - Meet our new talents! - Gijs-Dave

 

Meet Dave!

Geboren en getogen in het altijd gezellige Mill! Goedlachs en een groot hart!  Zijn passie voor digitale oplossingen te realiseren bracht Dave bij 101Media waar hij fungeert in de rol stagiair Front-end Developer. Een ding gaan we hem hier zéker leren: koffie drinken! Op de HAN in Arnhem studeert hij Communication & Multimedia Design. Ambitieus is hij zeker! Snel de opleiding afronden zodat hij volwaardig in de praktijk aan de slag kan. Daar kijkt hij naar uit!

Uitdagingen gaat hij niet uit de weg! In 2015 steeg hij tot grote hoogte (2068m) en beklom op de fiets de Col de la Croix de fer. Daarnaast runt hij samen met zijn vader een tof bedrijf (Splendidclub), dat er elke maand voor zorgt dat duizenden kinderen 4 nieuwe kinderboeken ontvangen. Prachtig initiatief!

Aan hobby’s ook geen gebrek! Dave houdt van een potje voetballen, skiën (willen wij ook graag leren), hardlopen en wielrennen. In zijn vrije tijd socialized hij graag met vrienden, leest een goed boek, speelt regelmatig een game of kijkt een film!

Good luck guys!

Benieuwd naar de rest?

Lees meer interessants