Support
MM23NL - opening
Blog

Meet Magento Nederland: Een dag vol kennis en inspiratie

Luuk van Lijssel
Geschreven door Luuk

Na een aantal jaar afwezigheid maakte Meet Magento Nederland op 2 november zijn langverwachte comeback. Terwijl storm Ciarán over Nederland trok waagden Ted en Luuk de weg naar Amsterdam voor Meet Magento NL (MM23NL). Meer dan 300 Magento-specialisten kwamen in LIEF Amsterdam bij elkaar om kennis te delen en te inspireren.

Wat is Meet Magento?

Meet Magento is hét jaarlijkse evenement voor zowel Magento-developers als Magento-shop eigenaren. Het evenement staat bekend om zijn inspirerende sprekers, hands-on workshops en waardevolle netwerkmogelijkheden, waardoor Magento-specialisten hun kennis over Magento en e-commerce verder kunnen uitbreiden.

Dit evenement biedt een uitgelezen kans om op de hoogte te blijven van de laatste trends, te leren van best practices en waardevolle zakelijke connecties te maken binnen de Magento-community. Of je nu een doorgewinterde Magento-specialist bent of net begint met het ontdekken van het platform, het biedt waardevolle inzichten en kennis die relevant zijn voor elke deelnemer.

De meest inspirerende talks en workshops

Tijdens Meet Magento werden belangrijke onderwerpen binnen de e-commerce industrie belicht door een diverse groep sprekers en experts. Van nieuwe technologieën tot slimme strategieën en betere conversies, het evenement bood een schat aan nieuwe inzichten voor alle aanwezigen. Het was een gelegenheid waar gerespecteerde partners zoals Hyvä en Hypernode hun expertise deelden, waardoor deelnemers niet alleen met waardevolle kennis naar huis gingen, maar ook geïnspireerd werden door de innovatieve benaderingen die door vooraanstaande bedrijven werden gepresenteerd. 

MM23NL - Sfeerafbeelding

Technische innovatie

Bij 101Media staat innovatie centraal in ons succes. We zijn voortdurend op zoek naar verbeterde online oplossingen, zowel voor onszelf als voor onze gewaardeerde klanten. Daarom hebben we deelgenomen aan Meet Magento. Ons doel is om voorop te blijven lopen, de nieuwste trends te ontdekken en onze klanten te ondersteunen bij het behouden van hun concurrentiepositie in een voortdurend veranderend digitaal landschap. Deze bijeenkomst biedt ons de gelegenheid om onze kennis te vergroten, inzichten te delen en nieuwe zakelijke connecties te smeden. Bij 101Media delen we een diepgaande passie voor innovatie, en Meet Magento biedt het ideale platform om dit enthousiasme te delen. 

101Media 🧡 Hyvä

Dit jaar hebben wij bij 101media de keuze gemaakt om over te schakelen naar Hyvä voor de Magento frontend. Deze beslissing heeft geleid tot aanzienlijke verbeteringen in de prestaties en flexibiliteit van onze e-commerce-ervaring. Tijdens ons bezoek aan Meet Magento hebben we tevens enkele veelbelovende ontwikkelingen binnen het Hyvä-ecosysteem ontdekt, die onze ambities voor toekomstige groei en klantgerichtheid hebben aangewakkerd. 

MM23NL - Sfeerafbeelding Hyvä

101Media op Meet Magento

De dag begon in de file door de storm Ciarán richting Amsterdam. Eenmaal aangekomen begon de dag met een bak koffie en een ontbijt, waarna de opening werd verzorgd door de organisatie. Hierna was het mogelijk om te kiezen tussen talks over technische aspecten of business gerelateerde presentaties over verschillende grote en kleine bedrijven, zoals De Koffiejongens, EasyToys en PostNL, die successen behaalden in de e-commerce en hun groei inspireerden. De dag werd afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje, en er was gelegenheid om na te praten over deze enerverende dag. 

MM23NL - Sfeerafbeelding Ted
Benieuwd naar de rest?

Lees meer interessants