Support
CRM

ViriCiti

API Koppeling - Viriciti

Onze mobiliteit verandert. De elektrificatie van het vervoer is in volle gang, ook in de transportwereld. Het online monitoringssysteem ViriCiti laat je elektrische bussen en vrachtwagens, betrouwbaarder en tegen lagere kosten rijden. Wij koppelen ViriCiti aan jouw systemen.

Wat is ViriCiti?

Dit systeem houdt alle gegevens bij van jouw voertuigen. Zo kun je in real-time zien waar de bussen rijden, hoe efficiënt ze rijden, wat de status van de batterij is en ga zo maar door. Doordat je in real-time kunt zien hoe de bussen ervoor staan kun je snel handelen wanneer er problemen zijn. Zo rijden je bussen en vrachtwagens tegen lagere kosten.

Onze koppeling met ViriCiti

Wij kunnen ViriCiti koppelen aan jouw WordPress website. Hierdoor wordt ViriCiti onderdeel van jouw online omgeving. Daarnaast kunnen we gegevens delen op je website zodat ook jouw (potentiële) klanten zien hoe jouw bussen ervoor staan.

Maak gebruik van onze ViriCiti koppeling!

De opmars van de elektrische voertuigen gaat hard. Nu we nog aan het begin staan van de volledige transitie naar elektrisch is de integratie van ViriCiti essentieel. Zet vandaag nog de stap en neem contact met ons op!

Geïntegreerd bij:

Sfeerafbeelding - Ebusco - 3

Ik wil met ViriCiti integreren

Kom in contact