Support
Shipping

Sendcloud

API Koppeling - Sendcloud

In een wereld vol flitsbezorgers en waarin ”vandaag besteld, morgen in huis” normaal is geworden, wil je dat de verzendingen van jouw bedrijf goed geregeld zijn. Sendcloud is hierbij de juiste partner. Wij koppelen Sendcloud aan jouw webshop zodat je je niet meer druk hoeft te maken over de verzending van jouw producten.

Wat is Sendcloud?

De software van Sendcloud biedt bijna een totaaloplossing. Het verstuurt jouw pakketten via de meest ideale vervoerder. Van DHL en PostNL tot Fietskoeriers.nl en UPS. Daarnaast zijn ook belangrijke randzaken met dit systeem geregeld. Denk hierbij aan douaneformulieren en het versturen van een track & trace notificatie. Het enige dat je nog mist is een koppeling met jouw webshop.

Wat doet onze koppeling?

Om ervoor te zorgen dat Sendcloud écht onderdeel wordt van jouw onderneming is een koppeling met jouw webshop essentieel. Zodra er een bestelling wordt geplaatst op jouw webshop wordt er automatisch een item met verzendlabel aangemaakt in Sendcloud. Het is dus niet langer nodig om dit handmatig te doen. Wanneer je alsnog pakketten wilt versturen naast de bestellingen op de webshop (bijvoorbeeld bij een telefonische bestelling) kan er nog wel handmatig een verzending aangemaakt worden.

Sendcloud koppelen aan jouw webshop

Klaar met het over en weer bewegen van Sendcloud naar je webshop of is Sendcloud helemaal nieuw voor je? Wij integreren Sendcloud graag met jouw Magento 2 of WooCommerce webshop! Neem hieronder contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik wil met Sendcloud integreren

Kom in contact