Support
CRM

Realworks

Logo - Realworks

Wat is Realworks?

Zie Realworks als je digitale aktetas. Dit CRM-systeem houdt alle informatie die jij als makelaar nodig hebt. Afspraken, projecten, je aanbod; you name it. Het dashboard van Realworks wordt geheel aan jouw werkprocessen aangepast waardoor het snel een onmisbaar onderdeel van jouw bedrijf wordt.

Wat doet onze koppeling?

Als makelaar is je website, je online visitekaartje. Potentiële kopers komen vaak terecht op jouw website om je eens aan de tand te voelen. Je kunt je voorstellen dat het dan mega belangrijk is dat je aanbod up-to-date is. Onze API-koppeling zorgt ervoor dat je hier niet meer over na hoeft te denken. Hij haalt de data op in Realworks en laat die in de stijl van jouw WordPress website zien. Een huis verkocht? Zodra het in Realworks staat, past de koppeling het aan op jouw website.

Moet ik hebben!

Realworks uitbreiden met een koppeling naar je WordPress website of starten met Realworks en meteen voor het echte werk gaan? Graag! Neem contact met ons op en voor je het weet hoef je niet meer na te denken over het updaten van het aanbod op je website.

Ik wil met Realworks integreren

Kom in contact