Support
HR

Nmbrs®

API Koppeling - Nmbrs®

Met Nmbrs® houd je het overzicht over alle HR-zaken binnen jouw bedrijf. Denk hierbij aan tijdsregistraties, salarisstroken, de Wet Poortwachter; alles is geregeld in dit pakket. Je wilt natuurlijk dat dit geïntegreerd wordt met andere systemen binnen jouw bedrijf. Hier kunnen wij voor zorgen!

Wat is Nmbrs®?

Het is de koploper in de HR-branche. In het systeem van Nmbrs® worden alle betrokken partijen meegenomen. Denk hierbij aan de HR-afdeling en de werknemer. Wij van 101Media gebruiken Nmbrs® ook voor het bijhouden van loonstroken, verlofaanvragen en andere documenten zoals de arbeidsovereenkomst. We koppelen Nmbrs® hierbij aan interne websites en webapps. Laten we dat even uitleggen.

Wat doet onze koppeling?

Onze koppeling zorgt ervoor dat Nmbrs® onderdeel wordt van andere systemen binnen je bedrijf. Zo is Nmbrs® bij 101Media gekoppeld aan de toolbox waar de gewerkte uren geregistreerd worden. De koppeling haalt data op uit de toolbox en zet die door naar Nmbrs®. We kunnen ook Nmbrs® koppelen aan een webapp, zoals aan een personeelsapp. Hier kan het personeel zelf hun werktijden registeren met een persoonlijk account. Deze uren kunnen direct vanuit de webapp goedgekeurd en verloond worden. Je hebt dus niet langer een extra app nodig om dit allemaal te regelen.

Nmbrs® koppelen aan jouw software

Wij staan altijd klaar voor nieuwe, uitdagende projecten. Graag kijken we met je mee om een oplossing op maat te bieden die een antwoord geeft op jouw vraagstuk. Neem contact met ons op voor jouw koppeling met Nmbrs®!

Geïntegreerd bij:

Ik wil met Nmbrs® integreren

Kom in contact