Support
Financial

Mollie

Mollie

Het afronden van bestellingen doe je graag op een vertrouwde manier. De één maakt veel gebruik van iDeal, de ander van PayPal en weer een ander gebruikt online alleen zijn creditcard. Op jouw webshop moet iedereen op zijn favoriete manier kunnen afrekenen. Wij zorgen hiervoor door Mollie te koppelen aan jouw webshop.

Wat is Mollie?

De software van Mollie verzorgt het betaalproces bij een bestelling. Zo is het mogelijk om met Mollie een eigen template te bouwen die past bij jouw huisstijl. Het overzicht houdt je met het dashboard van Mollie. Dit overzicht brengt ook analyses uit om te zien welke betaalmethode jouw klanten het vaakst gebruiken. Aan dit alles heb je niets zonder het te koppelen met jouw webshop.

Onze Mollie koppeling met jouw webshop

Wij koppelen Mollie aan jouw WooCommerce of Magento 2 webshop. Dit zorgt ervoor dat Mollie en jouw webshop één worden. Wij zorgen ervoor dat het template past bij jouw huisstijl en goed geïntegreerd wordt in WooCommerce of Magento.

Neem contact op!

Bespaar jezelf en je klanten tijd door Mollie te koppelen aan jouw webshop. We bespreken graag de mogelijkheden met je onder het genot van een kop koffie!

Ik wil met Mollie integreren

Kom in contact