Support
Engagement

Kiyoh

API Koppeling - KiYoh

”Wij van Janssen b.v. raden Janssen b.v. aan.” Dat is toch niet meer van deze tijd?
Dankzij de reviewtool van Kiyoh wordt het verzamelen van klantreviews een eitje. Met onze koppeling wordt het publiceren daarvan op je eigen webshop minstens zo gemakkelijk.

Wat is Kiyoh?

Kiyoh is de gespecialiseerde tak voor webshops onder het bedrijf Klantenvertellen. Zij verzorgen het gehele traject naar betrouwbare reviews. Daarnaast zorgt Kiyoh er als Google Partner voor dat de reviews ook worden meegenomen in Google Shopping en in Google Ads campagnes. Hierdoor kom je hoger in de lijsten te staan.

Wat doet onze koppeling?

Onze koppeling is het laatste puzzelstukje om de puzzel compleet te maken. Alle recensies die Kiyoh verzameld haalt onze koppeling op en slaat deze op in WordPress of WooCommerce. Hierdoor worden ze op een goede manier uitgelezen. Daarnaast kunnen we ook extra data ophalen en delen zoals het aantal reviews en het gemiddelde van het cijfer dat jouw klanten je geven. Ook maken we het mogelijk om de manier waarop het wordt weergegeven aan te passen naar jouw huisstijl. Zo worden de beoordelingen een passend onderdeel van jouw website of webshop.

Voeg vandaag nog jouw reviewtool toe aan jouw webshop!

Geef jouw webshop een betrouwbare uitstraling met Kiyoh en laat het passend overkomen met onze koppeling. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites met WordPress en Vue en maken daarnaast graag webshops met WooCommerce en Magento 2. Op al deze platformen kunnen wij Kiyoh integreren. Neem vandaag nog contact met ons op!

GeĂŻntegreerd bij:

Ik wil met Kiyoh integreren

Kom in contact