Support
Stock

Hexon DV

Hexon (DV)

Wat is Hexon DV?

Hexon DV (Doorlinken Voorraad) is essentieel voor autobedrijven. Het is de middleware tussen jouw softwarepakket en advertentiewebsites (denk aan Gaspedaal.nl, Autotrack.nl, Autoscout24.nl). Deze koppeling maakt het mogelijk om je voorraad te verspreiden via deze bekende autoplatformen. Om ook de voorraad op jouw WordPress website altijd up-to-date te hebben, hebben wij een plug-in ontwikkelt tussen Hexon en WordPress.

Wat doet onze WordPress plug-in?

Voor we zover zijn, eerst wat achtergrondinformatie over de werking van Hexon. Alle data van jouw autobedrijf staat opgeslagen in een softwarepakket. Denk hierbij aan klantgegevens, facturen en de auto’s die je op voorraad hebt. Ook van die auto’s wordt veel data opgeslagen zoals de inkoopprijs, specificaties en foto’s van de auto’s. Deze data staat vervolgens opgeslagen bij een softwarepakket als RCC, UCC of VWE. Hierbij komt Hexon voor het eerst om de hoek kijken. Hun koppeling haalt de gegevens van jouw voorraad direct op vanuit bijvoorbeeld RDC. Daarnaast verspreidt de Hexon koppeling, jouw voorraad op de grote autoplatformen van Nederland.

Vanaf hier doet onze WordPress plug-in mee. Het zou namelijk gekke werk zijn om handmatig je voorraad up-to-date te houden. Denk hierbij aan het offline halen van een verkochte auto, maar ook het aanpassen van een prijs. Dat zou je anders elke keer op je eigen website moeten bijwerken. Onze WordPress plug-in zorgt ervoor dat je voorraad live wordt getoond op jouw WordPress website. Binnen een mum van tijd raak je gewend aan de plug-in. Het verandert namelijk niks aan de werking van jouw WordPress website. Het enige wat het doet is een dagtaak bij je wegnemen. Zo heb jij meer tijd om auto’s te verkopen!

Til jouw autowebsite naar een hoger level

Het oogt niet alleen professioneel, maar de Hexon WordPress plug-in bespaart je ook een hoop werk. We bespreken graag de mogelijkheden voor jouw website. Voor je het weet is Hexon DV gekoppeld aan jouw WordPress website.

GeĂŻntegreerd bij:

Ik wil met Hexon DV integreren

Kom in contact