Support

Magento2 webshop met Hyvä thema

Als je anno 2024 aan de slag gaat met Magento, dan kom je al snel uit bij het Hyvä thema.

Onder de naam ‘Hyvä’, wat ‘goed’ betekent in het Fins, streven de Nederlandse makers naar het creëren van uitmuntende Magento-producten. Door het proces van werken met Magento te vereenvoudigen, waarborgt Hyvä een hoog niveau van kwaliteit en indrukwekkende prestaties. Een essentieel aspect voor Hyvä is het begrip dat werken met Magento 2 niet alleen efficiënt, maar ook plezierig moet zijn.

Hyvä themes


Innovatieve front-end technologie:
Hyvä Themes

Hyvä themes is een front-end technologie voor Magento 2 die, in tegenstelling tot de meeste front-ends, niet headless, niet PWA en niet volledig op JavaScript gebouwd is. Fundamenteel is het grootste gedeelte van de stack hetzelfde. Alle onnodige complexiteit is uit de front-end verwijderd zoals Knockout.js en RequireJS. Dit maakt Hyvä uiterst aantrekkelijk voor ontwikkelaars, omdat ze kunnen werken met moderne technieken zoals AlpineJS en TailwindCSS.

Prestatieoptimalisatie: Hyvä in Vergelijking met Luma

Hyvä onderscheidt zich van het standaard Luma-thema van Magento 2 door zijn nadruk op prestatieoptimalisatie. Met een lichtgewicht structuur, minimalistisch ontwerp en het gebruik van moderne webtechnologieën zoals AlpineJS en TailwindCSS, minimaliseert Hyvä het aantal HTTP-verzoeken en optimaliseert het CSS- en JavaScript-bestanden, waardoor de laadtijden worden verkort. Deze benadering resulteert in een verbeterde algehele gebruikerservaring en een hogere conversieratio.

Hyvä performance

Magento 2 Luma Theme vs. Hyvä: Optimalisatie in Focus

Het Magento 2 Luma-thema is functioneel maar kan als minder geoptimaliseerd en verouderd worden ervaren door het gebruik van oude technieken. Hyvä daarentegen is specifiek ontworpen voor prestatieverbetering. Met een lichtgewicht structuur, minimalisatie van HTTP-verzoeken en optimalisatie van CSS en JavaScript, samen met het gebruik van moderne frontend-technieken zoals AlpineJS, biedt Hyvä een aanzienlijk verbeterde gebruikerservaring en prestaties.

MM23NL - Sfeerafbeelding Hyvä

Toekomstperspectief: Hyvä’s Opkomst onder Ontwikkelaars

Hyvä heeft de aandacht getrokken van Magento-ontwikkelaars en bedrijven die waarde hechten aan prestaties en een verbeterde front-endervaring. De groeiende populariteit geeft aan dat Hyvä een substantiële positie inneemt in de keuze van ontwikkelaars. Met een groeiende community blijft Hyvä zich ontwikkelen en verbeteren, waarbij regelmatige updates getuigen van het toegewijde team om prestaties en functionaliteiten voortdurend te optimaliseren.

Migratie naar Hyvä: Haalbaarheid en Overwegingen

Voor degenen die overwegen over te stappen, is het migreren van een bestaande Magento 2-webshop naar Hyvä zeker haalbaar. Dit proces kan echter ontwikkeling en aanpassingen vereisen, afhankelijk van de complexiteit van de webshop en gebruikte 3rd party extensies. Voorafgaand aan de migratie voert het team een grondige controle uit om de compatibiliteit van bestaande modules met Hyvä te verifiëren, waarbij eventuele aanpassingen worden gedaan om een soepele overgang te garanderen.

Interesse in een razendsnelle Magento 2 webshop?

Nu je deze fase hebt bereikt, willen we graag met je in contact komen om jouw Magento 2-reis een vliegende start te geven. We zijn enthousiast om de verschillende mogelijkheden met je te bespreken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het onderstaande formulier, en voordat je het weet, zitten we samen aan tafel met een kop koffie!

Luuk van Lijssel
Magento developer

Contactformulier