Support
Sfeerafbeelding - Gonect als verlengstuk van 101Media - Gonect
Blog

Gonect als verlengstuk van 101Media

Onderwerpen om je hoofd over te breken! We hebben het over zoekmachine optimalisatie (SEO), Google Ads (voorheen Google Adwords) en social media. Vaak lastige onderwerpen voor bedrijven omdat zij hier geen kaas van hebben gegeten. Logisch ook als je bedenkt dat de meeste specialisaties binnen ‘het online marketing’ pas een aantal jaren bestaat. Regelmatig krijgen wij na afronding van een project vragen over het opzetten van een social media campagne, het inrichten van Google Ads of verzoekt de klant om ondersteuning bij het versturen van nieuwsbrieven. Het echte werk begint tenslotte pas wanneer een website of webshop eenmaal staat. Gonect is samenwerkingspartner van 101Media en gespecialiseerd in online marketing.

Doen waar we goed in zijn!


De evolutie die online marketing de afgelopen jaren heeft doorgemaakt is groot. Er zijn steeds meer verschillende vormen van online marketing en voor iedere vorm zijn er een tal van specialisten te vinden. Het is niet ‘iets’ dat je er gewoon maar even bij doet. Nee, wanneer je online marketing op een juiste manier wil inzetten vergt dit een heldere strategie en constante bijsturing. Een tijdrovende klus wanneer je hier zelf niet in thuis bent. 101Media heeft heel bewust gekozen voor een duidelijke afbakening. Wij doen waar we goed in zijn en dat is het ontwikkelen van websites, webshop

s en webapps. Wij zorgen voor een mooie en functionele basis als goede start! Na afronding van een project blijven wij in beeld bij doorontwikkelingen als het gaat over de website of webshop of bij het bouwen van een webapp.

 

 

Samen sterk!

Is de fase online marketing voor een opdrachtgever aangebroken, dan is daar Gonect! Een samenwerkingspartner waarover wij rustig kunnen zeggen dat de deur letterlijk altijd open staat. Ze verstaan hun vak en hebben passie voor de branche en dat is duidelijk merkbaar. Één van de redenen waarom wij graag met hen samenwerken! Gonect is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, Google Ads, social media en e-mailmarketing. Je kunt bij hen terecht voor advies en ondersteuning.

Sfeerafbeelding - Gonect als verlengstuk van 101Media - Gonect

Op de achtergrond

Na afronding van een project verwijzen wij onze opdrachtgevers door naar Gonect en blijven wij op de achtergrond nauw betrokken. Wat voor ons telt is het gezamenlijk werken aan het succes van een opdrachtgever. Door kritisch te blijven op elkaar komen we samen tot het beste resultaat! Voorbeelden van gezamenlijke opdrachtgevers zijn vloerverwarmingzelfleggen.nl, Staadegaard en FR-Fans.nl.

Zit jij met een online marketing vraagstuk waar je zelf niet uitkomt? Heb je advies nodig of ondersteuning bij het inzetten van online marketing? Neem dan contact op met Gonect!

Benieuwd naar de rest?

Lees meer interessants