Support
Blog

De veelzijdige en energieke wereld van onze Officemanager

Team - Vivianne Clevis-Smeets
Geschreven door Vivianne
Hoi allemaal!

Vandaag wil ik jullie meenemen in het leven van Vivianne, die haar weg heeft gevonden als Office Manager bij 101Media.

Vivianne heeft een dynamische rol, waarin ze zowel HR-taken en administratieve verantwoordelijkheden op zich neemt. Maar dat is niet alles. Ze houdt zich ook bezig met het organiseren van leuke en sportieve activiteiten en creëert daarmee een positieve werkomgeving voor haar collega’s. Laten we meer ontdekken over Vivianne!

Met haar 33 jaar is Vivianne een enthousiaste professional.

In haar nieuwe rol als Office Manager is ze een toonbeeld van multitasking en weet hoe ze haar taken efficiënt moet beheren.

Haar werk draait niet alleen om het beheren van administratieve en HR-taken maar creëert ze ook een goede werksfeer binnen 101Media. Wat haar daarin onderscheidt is haar passie voor het organiseren van activiteiten voor haar collega’s. De eerste sportieve uitdaging is al gepland. Ook bij gezellige lunches en borrels zorgt Vivianne ervoor dat alles soepel verloopt.

Team - Vivianne Clevis-Smeets

Wie is Vivianne buiten werktijd?

Naast haar werk is Vivianne getrouwd met Thijs en hebben ze samen 2 meiden. Ze vindt een goede balans tussen werk en gezin dan ook erg belangrijk. In haar vrije tijd houdt ze van hardlopen. Dit geeft haar nog meer energie en helpt anderzijds mentaal om tot rust te komen!

Om de dag af te sluiten kruipt Vivianne graag weg met een goed boek of geniet ze van een spannende serie of film op Netflix.

Gezelligheid is een belangrijk onderdeel van Vivianne haar leven. Ze geniet van goede gesprekken in combinatie met goed eten en lekkere drankjes samen met vrienden en vriendinnen.

“Last but not least”, is Vivianne dol op vakantie en weekendjes weg. Er tussenuit met dierbaren staat elk jaar hoog op het lijstje. Van toffe steden tot kamperen in de mooie natuur: het is voor Vivianne de ultieme manier om even weg te zijn van het dagelijkse leven en te genieten van alle mooie momenten!

Bedankt voor het lezen van deze blogpost!

Benieuwd naar de rest?

Lees meer interessants